131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

Kolayevim Müşterilerine Önem Veriyor

29 Eylül 2020, Salı 14:01

     


Kolay ve tasarruflu ev sahibi olmanın en avantajlı yolları Kolayevim ödeme yöntemlerinde belirleniyor. Kolayevim müşterilerine önem veriyor ve ödeme seçeneklerini esneterek aylık gelirleri üzerinden ödeme planları oluşturuyor. Faizsiz, peşinatsız aynı zamanda vade farksız ödeme planlarıyla kısa zamanda ev ve araba olma imkanı bulunmasını sağlıyor.

Kolayevim’de Size Özel Ödeme Planları

Müşterilere özel ödeme planlarıyla, Kolayevim müşterilerine önem veriyor. Bu sayede aylık geliriniz üzerinden ödeme seçenekleri sunulurken, sıra tespitli ödeme yöntemi, serbest ödeme yöntemi ve konut endeks değeri üzerinden ödeme seçenekleriyle ev almak kolaylaşıyor. Taksitle ev ve araba almak için aylık geliriniz üzerinden ödeme planını kendinize göre ayarlayabilir, ödemelerde sıkıntı yaşıyorsanız ödemelerinizi dondurabilirsiniz.

Son zamanlarda ev almak çok zor görünse de aslında taksitle alma fırsatı sunularak, konut kredisine başvuru yapmadan, faizlerle ve peşinat sıkıntısıyla uğraşmadan anında ev almanın en kolay yöntemlerinden biri için başvuru yapabilirsiniz. Evinizi ve arabanızı taksit seçenekleriyle alma fırsatı, size özel ödeme planlarıyla daima kolay olacaktır.

Kolayevim Müşterisi Peşinat Ödemez!

Kolayevim müşterilerine önem veriyor çünkü kısa zamanda anahtar teslimi yapabilmek için özel ödeme planları sunuyor, herkesin finansal destekçisi oluyor. Son dönemde ev ve araba almak için kredilerin sağladığı imkanlar avantajlı görünse de aslında faiz oranlarıyla çok pahalıya mal olabiliyor. Bu nedenle peşinatsız ve faizsiz ödeme seçeneklerinden yararlanarak, cüzi bir hizmet bedeli karşılığında ev ya da araba sahibi olmanız sağlanacaktır. Peşinat ödeme işlemini dilerseniz yapabilir, dilemezseniz tasarruflarınız farklı şekillerde değerlendirerek en kolay ödeme planını seçebilirsiniz. Serbest ödeme planı ile aylık gelirinize göre anında ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Taksitle Ev Ve Araba Fırsatları

Taksitle ev ve araba fırsatları sunmakta olan Kolayevim, aylık gelirinize göre kendi taksitlerinizi sizin belirlemenizi sağlamaktadır. Tasarruflu ve kolay ödeme planlamasıyla, danışmanların size sunacağı ayrıcalıklarla önemli olduğunuz kadar değerlisiniz de. Bunun için öncelikleriniz ve istekleriniz dinleneceği için size özel seçenekler sunulacak, müşteri odaklı bir ödeme planı hazırlanarak Türkiye’nin birçok yerinde ev sahibi olabilmeniz ya da araba almanıza yaratacak ödeme planları oluşturulacaktır.

https://www.kolayevim.com/

https://www.kolayevim.com/kampanyalar.php

https://www.kolayevim.com/subelerimiz.php







 
Son Eklenen Haberler