131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

Tasarrufla Ev Müşterilerine Önem Veriyor

29 Eylül 2020, Salı 13:53

     


İsterseniz peşinat ödeyerek, isterseniz ödemeden kısa zamanda ev veya araba sahibi olmanızı sağlayacak seçenekler sunan, Tasarrufla ev müşterilerine önem veriyor. Özel ödeme seçenekleri sunarak, peşinatsız, kredisiz, faizsiz ve aylık bütçe değerlendirmeleriyle ayarlanan ödeme planlarıyla ev ve araba almanın en kolay yolunu sizlerle paylaşıyor.

Tasarrufla Ev’de Size Özel Ödeme Planı

Finansal destekçiniz Tasarrufla ev müşterilerine önem veriyor. Düzenli ödemeler yaparak, taksitle ev ve araba alma fırsatı sunarken aynı zamanda ödemelerde sıkıntı yaşadığınız takdirde ödemeleriniz dondurarak daha sonra kaldığınız yerden devam ettirme imkanı da bulmanızı sağlıyor. Yılda onlarca kişinin ev ve araba sahibi olduğu tasarruflu ev planlamasında özellikle ayda 411 TL gibi cüzi bir ödemeyle ev alma imkanı sunuluyor.

Kira öder gibi ev sahibi olabileceğiniz yeni kampanya seçenekleri sunarken, esnek ödeme imkanlarıyla aylık bütçenize göre ödemelerinizi yapmanızı sağlayacaktır. Evinizi ucuza alacağınız, peşinat ve faizlerle uğraşmadan kolay yöntemlerle ev alabileceğiniz destekler sunacaktır.

Taksitle Ev ve Araba Alma Fırsatları

Taksitle ev ve araba alma fırsatları, hem emlak piyasasının canlanması hem de herkesin hayallerinizdeki eve sahip olmasını amaçlanmaktadır. Tasarrufla ev müşterilerine önem veriyor ve yeni kampanyalarla ev ve araba taksitlerini herkesin ödeyebileceği şekilde düzenliyor. Dar gelirli ve orta gelirli ailelerinde ev sahibi olabileceği, hayallerinizdeki arabaya ulaşabileceği seçenekler sunarken, borcunuzu erkenden bitirmenizi sağlayan faizsiz ödeme planları sunuyor.

Taşıt ya da konut kredisi çekmeden, müşteri odaklı bir ödeme planı sunarak birlikte daha güçlü bir dayanışmanın içinde olmayı, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmesini sağlıyor. Hayal ettiğiniz her şeyi size sunan seçeneklerle, daima yanınızda olacak finansal destekçiniz Tasarrufla ev.

Tasarrufla Ev Türkiye’nin Her Yerinde!

Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine ulaşmakta olan tasarrufla ev, hem ucuza hem de taksitle ev ve araba alma seçeneklerinden yararlanılmasını sağlamaktadır. Uygun fiyat ve anında ödeme kolaylığı sunan aylık bütçe hesaplamasıyla taksitlendirme, size özel ödeme planları sunarak ev ve araba sahibi olmanızda en uygun yöntem olacaktır. Ödeme zorluğu çekildiğinde dondurma imkanı da sunarak, müşteri odaklı projeler üretir.

https://www.tasarruflaev.com/

https://www.tasarruflaev.com/merak-ettikleriniz.php

https://www.tasarruflaev.com/subelerimiz.php







 
Son Eklenen Haberler