131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Leonardit Bio Market ve Avantajları

30 Eylül 2019, Pazartesi 12:24

     


Organik gübre satış sitesi olan Leonardit Bio Market, sunmuş olduğu kaliteli organik gübre ve Leonardit gübresi ile üreticilerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Gübre Fiyatları organik gübreler için uygun olan firma tonlarca gübre siparişini çiftçilerin ayağına kadar götürüyor. Zeolit, Hümik Asit, büyük baş hayvan gübresi, keçi ve koyun gübresi, solucan gübresi ve daha bir çok çeşitte sıvı ve katı gübre satışı site üzerinden yapılmaktadır.

Kimyasal gübreleme sistemine mahkum olmuş olan birçok çiftçi zamanla verimsiz toprak ve kalitesiz ürünle baş başa kalmaktaydı. Ancak yaşanılan bu sorunun farkında olan firma, Leonardit Bio Market ürünleri ve Leonardit gübre ile çiftçiler tarım arazilerini yeninden kazanmaya başladılar. Böylece binaların arasında kalmış dar alanlarda tarım yapmak isteyenler, sanayi bölgesinin yanında yer alan geniş arazilerinde tarım yapmak isteyenler kısa süre içerisinde ıslah olmuş topraklarına kavuşmaktadırlar.

Leonardit Bio Market sitesinde en çok talep alan Leonardit gübresi ile üreticiler hem dar alanlardaki hem de geniş arazilerindeki verimi artırırken aynı zamanda da erken hasat ile de yıl içerisinde birden fazla hasat gerçekleştirilmekte. Bu aşamada hasat sonrasında toprağın dengesini ve yapısını korumak için yapılacak olan organik gübreleme ikinci bir ekim ve hasat için kısa sürede verim sağlayacaktır.

Özellikle ilk fidan dikimi için hazırlanan özel karışım sayesinde birçok çiftçi attıkları ilk adımda oldukça başarılı sonuçlar almaktadırlar. Fidan dikim harçları, organik gübreler için www.leonardit.com.tr üzerinden bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz. Leonardit Bio Market ürünlerinde toprağın yapısına uygun oranlarda organik gübrelerin karıştırılması üreticinin ihtiyacına nokta atışı yapmaktadır. Böylece birden fazla ürün kullanmak yerine tek seferde toprağın bütün ihtiyacını karşılayan üretici daha az zaman, efor ve para harcamaktadır. Bu da üreticinin diğer işlerine rahatlıkla vakit ayrımasını sağlamakta.

Leonardit Bio Market ürünlerinin bir diğer dikkat çeken özelliği ise ürünlerin yerli üretim olmasıdır. Bu aşamada firmanın Kaz dağlarının eteklerinde bir tesise sahip olması kullanılan gübrelerin verim oranının yüksek gübreler olduğuna işaret etmektedir. Ayrıca özellikle Leonardit gübre üretiminde tek adres olan firma o zamanda çiftçileri madeni gübre ile tanıştırmaktadır. Sitede ürün bilgisinin yer alması da ayrıca Leonardit konusunda çiftçilerin bilinçlenmesini sağlamaktadır. Leonardit Bio Market sitesinde alan ürünler ile üretim yapan çiftçiler organik tarım sertifikası alabilirler. Böylece hem ülke içi satışlarda hem de yurtdışı satışlarında daha büyük karlarla ürün satışı gerçekleştirebilirler.

 







 
Son Eklenen Haberler