131019098
19 Nisan 2024, Cuma

RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlığı

30 Aralık 2019, Pazartesi 12:32

     


RE/MAX yıllardan beri köklü bir şirket olup danışmanlarına gerekli desteği fazlasıyla sağlamakta ve desteklemektedir. RE/MAX’ın amacı da yüksek gelir ve performansa dayalı olduğu için danışmanlarına gerekli eğitimleri ve bilgileri verip ofis, gayrimenkul piyasası bilgilerini sağlar. Yani kısacası RE/MAX’ın sağladığı imkanları kendi iş yerini açan bir kişi eğer ki başarılı olursa yıllar sonra ancak elde edebilir. RE/MAX’ta bir riske de girmezseniz. Kendi şirketini açan bir insanın gireceği risk, masraflar büyürken RE/MAX danışmanlarına güvenli bir ortam sağlamakta ve onların çalışmasına odaklanmaktadır.

Sizde RE/MAX Gayurimenkul danışmanı olmak veya daha fazla bilgi edinmek için: www.kendiisinikurmak.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
RE/MAX sadece ofis sağlamakla kalmıyor, gayrimenkul piyasasına hakimiyetini, 1973ten beri profesyonel bilgisini de öğretmektedir. Eğitimleri oldukça fazla olmakla beraber bir profesyonelin ihtiyaç duyacağı her şeyi sağlamaktadır. Eğitimler yalnızca işe ilk girdiğinizde verilmiyor aynı zamanda periyodik bir şekilde verilip işinizle ilgili bilgilerinizi yenilemenize imkan sunuyor. Gerekli olabilecek her türlü eğitimi sunan RE/MAX, danışmanlarına fotoğrafçılıktan sosyal medyaya, satışı kapatmaktan işin temel boyutlarını öğretmeye kadar her türlü eğitim hizmetini sunmakta. Kendi profesyonel koçunuzla da işinizi geliştirmek adına çalışıp, profesyonellerin bilgisinden yararlanabiliyorsunuz.
Gayrimenkul danışmanlığı ile ilgili kazanç ve çalışma sistemi hakkında https://www.kendiisinikurmak.com/gayrimenkul-danismanligi/ adresi üzerinden bilgi alabilirsiniz.
RE/MAX kendi bünyesindeki danışmanlarını başarıya götürmeye hedefliyor ve bunun için uğraşıyor. Çünkü sistem aslında oldukça basit, siz başarılı olursanız herkes kazanır. Yani asıl işiniz bu olmasa da alanında uzman ve tecrübeli kişilerden eğitimler, tavsiyeler alma imkanına sahip oluyorsunuz ve gayrimenkul piyasasıyla ilgili bilgileri güncel olarak alabiliyorsunuz. Bir diğer avantaj ise potansiyel müşterilerin halihazırda var olması ve bu bilgilerden yararlanmanız. Yani RE/MAX’te hiçbir yalnız değilsiniz ama tek başınıza çalışıyorsunuz. Profesyonelliğin en büyük motivasyonlarından birisi de ofisin nasıl olduğudur.
RE/MAX yıllardan beri süregelen ofis kültürü, profesyonel iş yaşamıyla birlikte size yetkin bir çalışma ortamı sağlıyor. Sağladığı ofis ve eğitim imkanlarının yanında bir gayrimenkul danışmanının ihtiyacı olan ve aynı zamanda yüksek meblağlar ödemesini gerektirebilecek hukuki danışmanlıktan grafik tasarım servisine kadar kendi profesyonel kadrosundan danışmanlarına hizmet sunuyor. Yani uzun lafı kısası kendi şirketinizi açsanız başarılı olmanız durumunda yıllar sonra elde edeceğiniz imkanları RE/MAX profesyonel kadrosuyla danışmanlarına ilk andan itibaren sunuyor ve bunu yaparken sizin de herhangi bir riske girmenize gerek kalmıyor.
Başvurularınız için: https://www.kendiisinikurmak.com/basvuru/

 







 
Son Eklenen Haberler