131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

Birarabam'dan Taksitle Araba Almak Artık Çok Kolay!

31 Ocak 2022, Pazartesi 11:00

     


Uzman Birarabam; Araba isteyen herkes için sıfır faiz ve sıfır spread sunuyor. Birarabam’ın benzersiz tasarruf yöntemlerini kullananlar; istedikleri sıfır veya ikinci el arabayı, almak istedikleri arabaya herhangi bir faiz, peşinat veya fark ödemeden satın alabilirler.

Otomobil pazarını canlandırmak söz konusu olduğunda, taksitle otomobil satın almak, otomobil satmanın çok popüler bir yöntemidir. Özellikle kentlerde yaşayan insanlar için en önemli ulaşım ve alışveriş araçlarından biri otomobildir.

Öte yandan araç satın almak isteyenler ise pandemi koşulları ve zor ekonomik durum nedeniyle insanları araba almayı düşünmeye zorluyor.

Yine de bütçenize göre sıfır ya da ikinci el ürünleri farklı ödeme seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Birincisi taksitli araç satın almak veya ön ödemesiz taksitli araç satın almaktır.

Birarabam Taksitle Araba Almanın Avantajları Nelerdir?

Birarabam sistemine dahil olarak şirketin sunduğu avantajlardan yararlanma imkanına sahip olabilirsiniz. Tüm uygulamaların en büyük temel avantajı, hiçbir anlamı ve başka bir farkı olmamasıdır. Kendi ödeme seçeneklerinizi seçebilirsiniz.

 Aylık ödeme tutarını bütçenize göre belirleyerek borcunuzu ne kadar ödeyeceğinizi kısa sürede belirleme imkanına sahipsiniz. Ayrıca dilerseniz kredinizi erken kapatmayı veya hiç ödememeyi tercih edebilirsiniz.

Birarabam sayesinde almak istediğiniz arabayı uygun bir fiyata alarak fark ödememiş oluyorsunuz. Türkiye’de çoğu noktada şubesi bulunan ayrıca bulunmayan noktalar içinde araba sahibi olma seçeneği sunuyor.

Birarabam 2.El Araba Alma Fırsatları

Sıfır araba satmanın yanı sıra, kullanılmış bir araba satın alma olasılığı da vardır. Firmadan sadece dahili olarak kullanılmış arabaları değil, ülkemizdeki herhangi bir kullanılmış arabayı almasını isteyebilirsiniz. Bu fırsatı kullanarak arabanıza sahip olabilirsiniz.

Birarabam Taksitle Araba Kampanyaları

Otomobil üreticileri yavaş yavaş otomobil kampanyalarına başladılar. Onlardan biri de Birarabam   ile artık hayallerinizdeki arabaya sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken birarabam.com/taksitle-araba.html adresine göz atmak.

Peki birabarabam nasıl araba sahibi oluyor? Yapmanız gereken tek şey Birarabam markası altında Birarabama başvuru yapmak.

Bu kapsamda; Birarabam taksitle araba fırsatı, Türkiye’nin her ilinde araba kampanyaları sunarak sizlere kolaylık sağlıyor. Başvuru yapacaksanız yüksek gelirli olmanıza da gerek kalmıyor. İhtiyacınız olan araba hangisi ise birarabam araba başvurusu yaparak hemen iletişime geçebilirsiniz.

Taksitle Araba Alma Şartları Nelerdir?

Geniş kapsamda taksitle araba koşulları şirketler tarafından düzenlenmektedir. Şirketler araba sahibi olmak isteyen kimseye satış yapmaz.

Alıcı, işletmenin istediği güvenceyi oluşturacak koşullara sahip olmalıdır. Bu bağlamda; taksitle araba almak için gerekli şartları sağlamalı;

 

  • Düzenli bir geliriniz olduğunu kanıtlayın
  • Alıcının çalıştığı yer, kefil varsa maaş bilgisi verin
  • Geri ödeme güvencesi verin
  • Araç sahibi olmak isteyenler emekli ise gayrimenkul tapusu göstermelidir
  • Yukarıdaki koşullarda, bir alıcının kredi notu, taksitle araba al veya senetli otomobil alımlarını etkiler. Şirketler, kredi puanlama talepleri için ücret talep edebilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler