131019098
29 Mart 2024, Cuma

DİKİLİ'DE YENİ PARK VE YEŞİL ALAN HAMLESİ

4 Ekim 2017, Çarşamba 06:31

     


Dikili Belediyesi, ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

7'den 70'e tüm hemşerilerin sosyal yaşantısını en üst seviyede kaliteye ulaştırmak için çalışmaları sürdüren Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan mevcut parkları revize ederken diğer taraftan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kente çocukların güvenli ve sağlıklı bir şekilde oyun oynayabileceği, yetişkinlerinde huzur içinde zaman geçireceği yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor.

18 Mart Şehitler Parkı Revize Ediliyor

Son olarak Gazipaşa Mahallesi'nde sınırlarında bulunan 18 Mart Şehitler Parkı'na çıkarma yapan ekipler, parkta kapsamlı bir revize çalışması başlattı. İlk olarak istinat duvarı yapımı ile zemini daha güvenli hale getiren ekipler, bordür çalışması ile zemin düzenleme çalışmasına hız verdi. 800 metrekarelik alanda yürütülen çalışmaların son aşamasını ise yeni oyun grupları ile bankların yerleştirilmesi ve parkın komple yeşillendirilip, oturma grupların montesi oluşturacak. Çandarlı Yolu üzerinde bulunan ve revize işlerinin kısa sürede tamamlanması planlanan 18 Mart Şehitler Parkı'ndaki çalışmalar mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Parklarının ve Yeşil Alanların Revize Edilmesi Projesi Tüm Hızıyla Sürüyor

Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir yaptığı açıklamada, hazırladıkları kentin çeşitli noktalarında bulunan çocuk parklarının ve yeşil alanların revize edilmesi projesi kapsamında 18 Mart Şehitler Parkı'nı baştan aşağı yenileme çalışması başlattıklarını belirtti. Parkta şuanda taştan istinat duvarı örme ile bordur döşeme ve zemin yenilemesi çalışmasının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Özdemir, kısa bir zaman içerisinde oyun grupları ile oturma grupları montajını tamamlayacaklarını ifade etti. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmasının mevsim şartlarına göre yapılacağını belirten Özdemir, kısa bir zaman içerisinde yenilenmiş olarak hizmete açacakları parkta güvenliği üst seviyede çocuk oyun gruplarının dışında, büyüklerinde huzur içinde zamanlarını geçireceği oturma gruplarının yer alacağını kaydetti.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler