131019098
16 Nisan 2024, Salı

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARINA YOĞUN İLGİ

4 Ekim 2017, Çarşamba 06:33

     


Bergama Belediyesi tarafından üniversite sınavlarına girecek olan öğrencilere destek olmak için açılan “Üniversiteye Hazırlık Kursları”na yoğun ilgi gösterildi. Kurslara katılan öğrencilere kitapları dağıtıldı.

Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde sürdürülen üniversiteye hazırlık kurslarına devam eden 209 öğrenciye çalışma kitapları Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç tarafından dağıtıldı. Kurslara katılan her öğrenciye 14 kitap verildi. Sınıflara girerek öğrencilere başarılar dileyen Başkan Gönenç, eğitimde fırsat eşitliğinden yana olduklarını belirterek; “Her şeyden önce sizlerin eğitimine katkı sağlamak bizim görevimiz. Kaliteli ve nitelikli eğitim almanız için çaba harcıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirmeniz ve istediğiniz bölümleri kazanabilmeniz için elimizden geleni yapacağız. Başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Bergama Belediyesi tarafından açılan kurslara 138 mezun, 71’de 12’inci sınıf olmak üzere 209 öğrenci katılıyor. 138 kişiden oluşan mezun öğrenciler grubu Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri, 71 kişiden oluşan 12’inci sınıf öğrencileri ise Cumartesi günleri kurslara katılıyor. 10 öğretmenin eğitim verdiği kurslar, 8 derslikte yapılıyor. Haziran sonuna kadar devam edecek olan kurslarda Türkçe, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Edebiyat, Tarih, Coğrafya ve Felsefe derslerinden eğitim veriliyor.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler