131019098
19 Nisan 2024, Cuma

DİKİLİ BELEDİYESİ BANDOSU 1 YAŞINDA

7 Kasım 2017, Salı 06:40

     


Dikili Belediyesi Bandosu 1. kuruluş yıldönümünü, Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol tarafından hazırlanan sürprizle kutladı. Başkan Yardımcısı Elibol tarafından salona getirilen pasta, provada olan bando üyelerinin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Kurulduğu ilk günden itibaren sergilediği performansıyla büyük bir beğeni kazanan ve Kuzey Ege’deki resmi törenler ile önemli günlerin vazgeçilmezi olan Dikili Belediyesi Bandosu’nun 1. kuruluş yıldönümü, Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol’un öncülüğünde hazırlanan sürpriz doğum günü partisiyle kutlandı.

Provada Sürpriz

Dikili Belediyesi Kültürevi Prova Salonu’nda, Şef Ahmet Necdet Soner yönetiminde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası resmi törenleri için prova alan bando üyeleri büyük bir sürprizle karşılaştı. Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol ve Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Taner Şen’in prova esnasında ellerinde pastayla salona girmesi karşısında bando üyeleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.

“Büyük Onur ve Heyecan Yaşıyoruz”

Başkan Yardımcısı Elibol ve Müdür Vekili Şen’in getirdiği sürpriz pasta ile kuruluş yıldönümünü provada kutlayan bando üyeleri, duygusal anlar yaşadı. Şef Ahmet Necdet Soner, Dikili Belediyesi Bandosu’nun artık Dikili halkı ile bütünleştiğini belirterek, bu sürpriz kutlamadan dolayı büyük onur ve heyecan yaşadıklarını dile getirdi. Başkan Yardımcısı Elibol da, yaptığı konuşmada, "Bugün kentimizin ilki olan Dikili Belediye Bandosu’nun 1’nci yaşını coşkuyla kutluyoruz. Kuruluşunun ilk gününden beri halkımızın büyük takdirini toplayan bandomuzla daha nice güzel günler, daha nice doyumsuz bayramlar kutlamak dileğiyle tüm üyelerine sevgi duygularımı sunuyorum. Yolları hep açık olsun” diyerek, Dikili Belediyesi Bandosu’nun 1'nci kuruluş yıldönümünü kutladı.

Sürpriz kutlama programı Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol ile Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Güney Taner Şen’in, Şef Ahmet Necdet Soner’le birlikte 1’nci kuruluş yıldönümü pastasını kesmesi ve bando üyeleri ile toplu hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle tamamlandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler