24 Ekim 2024, Perşembe

ALOSBİ’nin ‘istihdam garantili’ kursları sürüyor

8 Temmuz 2024, Pazartesi 07:58

     


Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde (ALOSBİ), Kaynakçılık 3/34 Modül Programı tamamlandı. İstihdam garantili kurs büyük ilgi gördü.

Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde (ALOSBİ) 8 Ocak - 24 Haziran tarihleri arasında açılan Kaynakçılık 3/34 Modül Programı tamamlandı. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi ile imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen istihdam garantili kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere, ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan ve ALOSBİ yöneticileri tarafından katılım belgeleri verildi. Konuyla ilgili ALOSBİ’nin sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda, “Bölgemizde 08 Ocak - 24 Haziran 2024 tarihleri arasında açılmış olan Kaynakçılık 3/34 Modül Programına katılan kursiyerlerimiz kurs programını üstün gayret ve çaba ile tamamlamış ve katılım belgesi almaya hak kazanmışlardır. Kursiyerlerimizi tebrik eder; öğretmenlerimize şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.” İfadelerine yer verildi.

Yeni dönem kursları Eylül sonunda

ALOSBİ Eğitim Koordinatörü Kazım Sayın ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, koordinatörlüğünü yaptığı Kaynakçılık 3/34 Modül Programı’nın tamamlandığını, belge almaya hak kazanan kursiyerlere düzenledikleri törenle katılım belgelerini verdiklerini, istihdam garantili kursu tamamlayan kursiyerleri önümüzdeki günlerde işe yerleştireceklerini kaydetti. Sayın, yeni dönem kurslarının ise Eylül ayının sonunda başlayacağını vurguladı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 







 
Son Eklenen Haberler