ALOSBİ’DEN, SANAYİ YATIRIMCISINA 60 AY VADE
14 Ocak 2020, Salı 06:51| Tweet |
Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), sanayi yatırımcılarının hayallerini gerçeğe dönüştürecek. ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan “İşini büyütmek isteyen sanayicilere, sanayi arsalarını 60 ay vade ile altın tepside sunuyoruz” dedi.
5 bin ile 265 bin metrekare arasında değişen büyüklükte dev parsellere sahip ALOSBİ'de büyük değişiklikler için yeni adımlar atıldı. Bu yıl yapımına başlanan itfaiye teşkilatı binası, jandarma karakolu, tır parkı, benzin istasyonu, yeni idari bina, helikopter pisti ve birçok yenilik ile ALOSBİ iki kat gelişecek.Yatırımcılar için maksimum kolaylık ve avantaj sağlamaya gayret ettiklerini belirten ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan “Yatırım yapmak isteyecek herkesin ekonomik koşullarını dikkate alan farklı ödeme seçenekleri hazırladık” dedi. Hayallerini gerçekleştirmek, işini büyütmek isteyen herkesi beklediklerini söyleyen Tezcan “Sanayideki küçük dükkan sahiplerine, fabrika sahibi olma hayallerini gerçekleştirme imkanı veriyor ve 60 ay vade avantajı sunuyoruz. Sizin bize güvendiğiniz gibi biz de size güveniyoruz” diye konuştu.
MODERN ALTYAPI
Ülke genelinde marka değeri yüksek bir cazibe merkezi olmak üzere bu yola çıktıklarını, bu yolda ideal bir yatırım ortamı yaratmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını hatırlatan Tezcan “Her zaman öncü ve emsalsiz olma gayreti sergiledik. Türkiye’de ilk ve tek olan galeri alt yapı sistemini getirdik” dedi. Yatırımcılara bütün enerji sistemini, doğal gazı, elektriği, interneti, suyu ve hatta atık suyu bile bu sistemle bir arada sunduklarını söyleyen Tezcan “Bu sistem ile arıza noktası tespit edilebilmekte ve kazı yapmadan, bacalardan girilerek arızalar giderilebilmektedir” diye konuştu.
İDEAL YATIRIM ORTAMI
Tezcan, Aliağa’nın sanayi ve liman şehri olmasından kaynaklı konum avantajının yanı sıra ALOSBİ’nin kara, deniz, hava, demiryolu ve metro bağlantısı olan önemli bir lojistik merkezi olduğuna dikkat çekti. ALOSBİ’yi tercih edenlerin, PETKİM ve TÜPRAŞ gibi tesislerle birlikteliği nedeniyle hammaddeye de yakın olacağını belirten Tezcan “Fabrikalardan, ufak çaplı sanayi şirketlerine kadar tüm yatırımcılar, burada bölgenin avantajlarından yararlanarak dünyaya ticaret yapabilme niteliği kazanacaklar” diye konuştu.
RAKAMLARLA ALOSBİ
10 milyon metrekare alan
200 milyon Euro altyapı yatırımı
56 kilometre tünel altyapı sistemi
2 milyon metrekare kimya parseli
46.000 metre asfalt yol
400 MVA Kurulu Güç
150.000 metreküp/saat kapasiteli doğalgaz istasyonu
5000 kişilik istihdam
200 milyon Euro ihracat
(SERKAN SELİNGİL)

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup ikinci tur N Grubu’nda, İtalya deplasmanında

Esra Yüksel, ilk romanı Suretler İzler Gölgeler ile aile hafızasının

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kooperatif davasının görülmesine

Enerjisa Enerji'nin iştiraki Eşarj, 15. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Aliağa'daki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen ay limanlarda 46 milyon

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilere gerçek cihaz ve atölye ortamlarının

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 13 Ocak

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin

Aliağalı yüzücüler, Trabzon’da yapılan Türkiye Finali yarışlarını

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, kuyuların yenilenmesi, Sarıkız

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Cumhurbaşkanı

Aliağa’da kurulan Demokrasi ve Kültür Derneği, ilk genel kurulda başkanlık

Modern hayatın sesleri arasında kaybolmuş insanın iç dünyasına ışık tutan

Estetik duruşa önem veriyor ve vücudunuzu daha fit görmek istiyorsanız

Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin 91. yıl dönümü

Aliağa Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz

Aliağa’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, etkinlikler, gösteriler,

Aliağa Belediye Meclisi'nde konuşan Başkan Serkan Acar, 2024 yılı Sayıştay Denetim

Genç yönetmen Hüseyin İlker Duman, zihinsel yüzleşme temalı

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Aliağaspor FK deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'u

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, teşkilat üyelerini daha fazla üye kazandırmaya

Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Ege Bölgesi İstişare Toplantısı,

SOCAR Energy School sertifika programının dördüncü döneminin açılış

Aliağa Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Toplantısı bu akşam gerçekleştirilecek.

Günümüz iş dünyasında hız, verimlilik ve esneklik başarı için

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında

Hafta sonu etkili olan yağışlarda, Yenifoça merkezindeki derede İZSU çalışmaları

















