131019098
17 Nisan 2024, Çarşamba

‘EKONOMİK KRİZİN GÖBEĞİNDEYİZ’

18 Ağustos 2018, Cumartesi 06:52

     


CHP İzmir Milletvekili Serter, düzenlediği basın toplantısıyla gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Serter, ülkede bu günlerde yaşanan ekonomik sıkıntıların kriz olarak değerlendirilmemesinin hata olduğunu söyledi.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Kordon Otel’de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Eşi, İzmir İş Kadınları Derneği Başkanı (İZİKAD) Huriye Serter ve İZİKAD yönetiminin katılımı ile gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan Serter, ülkede bu günlerde yaşanan ekonomik sıkıntıların kriz olarak değerlendirilmemesinin hata olduğunu söyledi.

Dolar ikiye katlanmışken kriz var mı yok mu tartışmasının abes olduğunu ifade eden Serter, “Problemi doğru ortaya koyacaksınız ki çözümünü bulabilesiniz. Türkiye’de şu anda ekonomik kriz yaşanıyor. Bu krizin tam da göbeğindeyiz. Hem ithalatçı hem de ihracatçı sıkıntıda. Vatandaşlarımızı da yandaş basın yayın kuruluşları eliyle yanlış yönlendiriyorlar. Bizlerin sesinin vatandaşa ulaşmasının önünü kesiyorlar. Ama 1 Ekim’den itibaren meclis kürsüsünden bunların hepsini tek tek anlatacağız.” dedi. Bedri Serter, görevinin Ankara’da olduğunu ama doğma büyüme bir İzmirli ve İzmir’in bir vekili olarak ilin sorunları ile çok yakından ilgileneceğini de sözlerine ekledi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler