AGROEXPO bugün başlıyor
1 Şubat 2023, Çarşamba 06:50Tweet |
Bugün kapılarını açacak Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise dört büyük uluslararası tarım ve hayvancılık fuarından biri olan AGROEXPO bu yıl 70’ yakın ülkeden 450’ye yakın katılımcıyı ağırlayacak.
1-5 Şubat 2023 tarihleri arasında Orion Fuarcılık tarafından düzenlenecek AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, tarım ve hayvancılık sektörünün dünyada en çok ilgi çeken organizasyonları arasında yer alıyor. 18. kez düzenlenecek olan AGROEXPO, 337 bin m2’lik Fuar İzmir’de, 110 bin m2’lik sergi alanı üzerine kurulacak. 1 Şubat günü saat 11.00’de açılışı yapılacak olan fuara Uganda Tarım Bakan Yardımcısı ve Ekvator Ginesi Tarım Bakanı ve bir çok yabancı ülke temsilcisi katılım sağlayacak.
ÜLKE KATILIMI REKOR SEVİYEDE
70’e yakın ülkeden firmaların yer alacağı AGROEXPO’da bu yıl katılım rekor seviyeleri gördü. 1000’in üzerinde markanın katılım sağlayacağı fuarda dünya tarım sektörünün geldiği son nokta, teknolojik gelişmeler ve en modern tarım makinaları yüz binlerce ziyaretçi ile paylaşılacak.
38 ÜLKEDEN ALIM HEYETİ
Avrupa, Asya, Afrika, Ortadoğu ve Amerika kıtalarından fuara katılım sağlayacak alım heyetleri ile yerli katılımcı firmalar arasında düzenlenecek ikili görüşmelerde 2 milyar doların üzerinde bir iş hacmi gerçekleşmesi bekleniyor.
TARIM VE HAYVANCILIĞA DAİR HER ŞEY
Beş gün sürecek fuarda ; Tohum, gübre, sulama, zirai ilaçlar, bilişim, fide, fidan, sera teknolojileri, tarım makinaları, traktör, hayvancılık, yem sektörü, kanatlı sektörü, arıcılık gibi birçok ürün grubundan en yeni ürünler görücüye çıkarken, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek olan binlerce alıcı ile Türkiye tarımının ithalat ve ihracatına önemli bir katkı sağlanacak.
KANATLI SEKTÖRÜNE ÖZEL HOL
AGROEXPO her dönem olduğu gibi yine yenilikleri sektörün tüm paydaşlarına taşıma misyonu ile 2023 yılında kanatlı sektörü için özel bir hol ayırarak sektörü ön plana çıkaran ilk fuar olacak. Kanatlı sektörüne özel olarak ayrılacak olan ‘D Holü’, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirirken, kanatlı sektörü ile ilgilenen yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelecek.
KEYİFLİ VE BİLGİLENDİRİCİ AKTİVİTELER
Türkiye’nin tüm bölgelerinden çiftçilerin, yurt dışı ve yurt içi profesyonellerin ve sektörün temsilcilerinin yer alacağı fuarda kurulan etkinlik alanında fuar süresince bir birinden renkli yarışmalar ve şovlar ziyaretçilerle buluşacak. B Fuaye alanına kurulacak seminer alanında düzenlenecek seminer programları ile 5 gün boyunca konusunda uzman isimler ziyaretçilerle önemli bilgiler paylaşacak. D Holü’nde kurulacak Kanatlı Sektörü Seminer Alanı’nda ise kanatlı sektörünün geldiği son nokta ve yenilikler, sektör temsilcileri tarafından ziyaretçilerle paylaşılacak.
AGROEXPO’YU ZİYARET ETMEK ÜCRETSİZ
Ziyaretçiler 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak olan fuara sıra beklemeden www.agroexpo.com.tr adresi üzerinden ücretsiz olarak alacakları online bilet ile katılım sağlayabilecekler.
(HABER MERKEZİ)

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Terörsüz Türkiye sürecindeki

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’nin geleneksel aşure etkinliği

İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Adar, Tarım Politikalarından

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları, Demokrasi Meydanı’nda düzenledikleri

Yüzünüzle tamamen uyumlu, doğal ve estetik bir burun mümkün

Aliağa'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde "Zaferin

Kendi hikâyesini notalara döken müzisyen Anıl Kaplanoğlu ile müzik

FIBA Avrupa Kupası'nın yeni sezonunda mücadele edecek takımlar belirlendi.

İZSU’nun 10 Temmuz verilerine göre, kentin tüm barajlarındaki doluluk

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da yangın emniyet şeridi oluşturdu,

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları,

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK), son günlerde kenti etkileyen

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gezici Açıkhava Film Günleri

Aryom Yazılım, İzmir merkezli siber güvenlik başta olmak üzere, kişisel

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İngiltere’den söküm

Son bir ayda İzmir’i etkileyen orman yangınlarının geride bıraktığı hasar ürkütücü

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 13 Temmuz Pazar günü geleneksel

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Menemen Belediye eski Başkanı

Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkan

Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını

DEM Parti Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur Gezici ve Veysel Özbay, belediye

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçede 27 ekiple sivrisinek ve haşereye

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Aliağaspor FK,

Türkiye’de ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan

TFF 2. Lig Kırmızı temsilcisi Aliağaspor FK, transfer çalışmalarına hız kesmeden

Reseller hosting günümüz dijital dünyasında kendi hosting işinizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın yangından zarar gören

Ocak-mayıs döneminde Türkiye'den yapılan 110 milyar doları aşan ihracatın

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, köylerin yeniden yangınlara

Eğitim-İş İzmir 7 No'lu Şube Başkanı Mustafa Gök, yaklaşan 8. Dönem

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Letonyalı

2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelenlerin

SOCAR Fiber ve TurkNet, Türkiye’nin internet altyapısını güçlendirmek,

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Bakırçay’daki gazetecilerle mesleki

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyeleri,