Fen Bilimleri Okulları’ndan Cumhuriyet Balosu
1 Kasım 2022, Salı 06:19| Tweet |
Aliağa Fen Bilimleri Okulları, Cumhuriyet’in 99. Yılını düzenledikleri balo ile kutladı.
Aliağa Fen Bilimleri Okulları, Cumhuriyet’in 99. Yılını geleneksel Cumhuriyet Balosu ile kutladı. Aliağa’da bir otelde gerçekleştirilen baloya; Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü Kurucusu Kamer Karaman, okul müdürleri Hasan Gönç ve Ali İhsan Bostancıoğlu, öğretmenler, idareciler ve kurum personeli katıldı. Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüs Müdürü Hasan Gönç’ün açılış konuşmasının ardından saygı duruşunda bulunulup sonrasında İstiklal Marşı okundu. Ardından Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü Kurucusu Kamer Karaman bir konuşma gerçekleştirdi.
“Cumhuriyetimizi sürekli kılmak için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor”
Ulus olarak büyük bir zafere ulaştığımız kurtuluş savaşımızı cumhuriyet yönetimi ile taçlandırmamızın üzerinden 99 yıl geçtiğini vurgulayan Kamer Karaman, “Bu çok önemli ve anlamlı günü büyük bir içtenlikle kutluyorum. Hedefi bağımsızlık ve muasır medeniyetler seviyesini aşma olarak belirleyen Mustafa Kemal Atatürk bu hedeflere ancak ve ancak cumhuriyetle, demokrasiyle varılabileceğini görmüştür. Cumhuriyetimizi sürekli kılmak için bu gün hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumlulukların en büyüğü ve zorlusu, cumhuriyetin öğretmenleri olan, cumhuriyete ve Atatürk değerlerine her zorlu şartta sahip çıkacak öğrencileri yetiştiren sizlere düşecektir. Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü kurucusu olarak bu zorlu görevde her zaman yanınızda olacağımdan hiç kuşkunuz olmasın.” Dedi.
“Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşatılması herkesin ortak sorumluluğu olmalı”
Öğretmenlerin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı meşaleyi kendilerine ulaştıranlardan aldığı gibi yetiştirecekleri genç nesillere devredeceğini ifade eden Karaman, “Bizler yok oluştan cumhuriyete doğru giden yolu çok iyi bilmek, anlamak ve kavramak zorundayız. Sizler bu yolu öğrencilerinize bildirmek, anlatmak ve kavratmak zorundasınız. Çünkü bu yol, yaşanan pek çok acıyı içinde barındırmakla birlikte, cumhuriyetimizin ve ulusumuzun geleceği, huzuru ve refahı açısından çok önemli bir kılavuzdur. Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde ve önderliğinde Büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve büyük emekleriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm varlık ve değerleriyle sonsuza dek yaşatılması, çocuktan kadına, yaşlıdan gence herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğu olmalıdır. Bu duygu ve düşünceler ışığında herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. “ diye konuştu.
DJ Varol Uçar, geceye renk kattı
Kamer Karaman’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan DJ Varol Uçar, çaldığı birbirinden güzel müziklerle geceye renk kattı. Gönüllerince eğlenip çalan şarkılara eşlik eden öğretmen ve idareciler Cumhuriyet’in 99. Yılını coşkuyla kutladılar.
(VOLKAN GÜNDÜZ)

İzmir’i depremlere karşı daha güvenli ve dirençli hale getirmek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eğitimde fırsat

Suskunluğun sesini duyan bir yerden geliyor Deniss. Cevaplardan çok sorulara,

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2025 yılına ilişkin

CHP, İYİ Parti ve DEM Parti Aliağa ilçe başkanları, 28 bin 75 lira 50 kuruş

SOCAR Türkiye, GAMA Enerji’nin Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali’ni

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Doğan, ilçedeki

Aliağa Belediyesi personelinin sürpriz doğum günü kutlamasında konuşan

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulu 26 Ocak’ta

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nde yılın son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Bilge Akademi iş birliğiyle düzenlenen “Zaman

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Aliağaspor FK, deplasmanda karşılaştığı

İZSU, kış yağışları öncesi İzmir genelinde 12 ilçede binlerce yağmur suyu

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk devrim şehitleri Asteğmen Kubilay ve silah

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, kabul edilen 2026 bütçesini

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, depremde zarar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Kooperatifçilik

Aliağa Siteler Mahallesi’nde, protokol ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılan

Günümüzde birçok insan, büyük şehirlerin kalabalığından

Kişisel bakım dünyası artık sadece makas ve fırça darbelerinden ibaret

FIBA Europe Cup N Grubu’nun 2. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Casademont

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da

Aliağa Robotik Kodlama Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, Roma’da düzenlenen

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında

















