131019098
28 Mart 2024, Perşembe

SANAYİ SİTELERİNİN ESNAFI DERNEKLEŞTİ

2 Nisan 2021, Cuma 06:26

     


Aliağa Küçük Sanayi Siteleri bölgesinde kurulu dört sanayi sitesi kooperatifinin esnafına destek olup, sanayi sitelerinin altyapı ve diğer sorunlarına çözüm bulacak bir dernek kuruldu.

Sanayi siteleri bölgesinin altyapı, güvenlik, temizlik, denetim başta olmak üzere sanayi sitesi esnafının tüm sorun ve ihtiyaçlarına çözüm arayacak olan Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın girişimleriyle Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk ve bölgedeki dört kooperatifin temsilcileri ile esnaf tarafından kuruldu.

Kurucu yönetim kurulu oluşturuldu

Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucuları, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın ev sahipliğinde bir araya gelerek dernek tüzüğünü imzaladı. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, dernek kurucu yönetim kurulu başkanı olurken, kurucu yönetim kurulu üyelikleri de S.S Aliağa Samurlu Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Çağrı Görmez, Aliağa Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Yılmaz Koç, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Halil Benli ile esnaflar Abbas Gidici, Hakan Toprak ve Fehmi Yavuz’dan oluştu. Aliağa Sanayi Sitesi Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, sanayi sitesi esnafının sosyal, kültürel, ekonomik iş birliğini sağlamak, esnafın yardımlaşma ve dayanışma ihtiyacını karşılamak, Sanayi sitelerinin çalışma koşullarını iyileştirmek, çevre, altyapı ve diğer ihtiyaçlarında kurumsal girişimlerde bulunmak, esnafın mesleki bilgilerini yükseltmek ve üyelerin teknolojik standartları yakalaması için çalışmalar gerçekleştirecek.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler