131019098
1 Mayıs 2024, Çarşamba

TAZMİNATLAR İÇİN KREDİ ÇEKME YETKİSİ İSTEYECEK

2 Temmuz 2019, Salı 06:39

     


Aliağa Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclisi bugün saat 18.00’de toplanacak. 44 maddenin yer alacağı toplantıda, kadrolu işçi olarak çalışan ve iş akitleri feshedilen 32 işçi ile yapılan protokol gereği kıdem ve ihbar tazminatlarının İller Bankası’ndan kredi olarak temin edilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu görüşülecek.

Aliağa Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olan temmuz ayı olağan meclis toplantısı 10 Haziran 2019 tarihli meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayacak. Ardından Başkanlıktan Gelen Önergeler ve Komisyondan Gelen Raporlar tek tek görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak.

Toplantıda, Aliağa Belediyesi tarafından 2019 yılı için yapılacak Akaryakıt Mal Alımı İhalesinde kullanılmak üzere Aliağa Belediyesi Petrol Anonim Şirketi’ne 500.000,00 TL tutarındaki banka teminatı için ipotek verilmesi talebi görüşülecek. Aliağa Belediyesi’nde kadrolu işçi olarak çalışan ve iş akitleri feshedilen 32 işçi ile yapılan protokol gereği kıdem ve ihbar tazminatlarının İller Bankasından kredi olarak temin edilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu da gündem maddeleri arasında yer alacak.

Yeni Şakran Mahalle Muhtarlığı’nın Yeni Şakran’ın alt yapı sorunlarından dolayı vatandaşların vidanjör hizmetlerini ücretsiz olarak kullanmaları talebinin Yeniş Şakran’da oturan vatandaşlara 30 TL (KDV Dahil), Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ücretsiz olacak şekilde oy birliği ile kabul edildiğine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşülecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler