İZELMAN Anaokulları’nın mezuniyet sevinci
2 Temmuz 2022, Cumartesi 06:25Tweet |
İl merkezi dışında Dikili, Kemalpaşa, Beydağ ve Aliağa’da da hizmet veren toplam 13 İZELMAN anaokulunun 145 öğrencisi mezun oldu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, erken çocukluk döneminde erişilebilir eğitim hizmeti sunan İZELMAN anaokullarındaki öğrencilerin mezuniyet heyecanını aileleriyle paylaştı. Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki mezuniyet törenine Başkan Tunç Soyer’in yanı sıra Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Barış Karcı ve Genel Sekreter Yardımcıları, İZELMAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı, İZELMAN Genel Müdürü Burak Alp Ersen, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve öğrenci velileri katıldı. Mezuniyet töreni miniklerin oluşturduğu Sürdürülebilirlik Korosu’nun şarkılarıyla başladı. Yeni öğrencilere bayraklarını teslim eden mezunlar Başkan Soyer’e çiçek taktim etti.
Soyer: “Bir belediyenin en önemli işlerinden biri anaokulları olmalı”
Törende konuşan Başkan Tunç Soyer, “Biz göreve gelirken diyorduk ki devlet babaysa, belediye de anadır. Bir belediyenin bu görevi yaparken de en önemli işlerinden biri anaokulları olmalı. Anaokullarımız İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en değerli varlıkları. Çünkü ne yaparsak yapalım çocukların eğitimi kadar kalıcı olamaz. Onların eğitimini geliştirmek için, onları geleceğe hazırlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki ne oluyorsa 7 yaşa kadar oluyor. Önümüzdeki yıldan itibaren doğa okuryazarlığı dersini başlatacağız ve müfredatımızı da sürekli geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.
“Hedef, evrensel değerler için de çaba gösteren bireyler yetiştirmek”
İZELMAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı ise yaşamın en önemli aşamalarından birisinin erken çocukluk dönemi olduğunu belirterek “Bu süreçte yavrularımıza kazandırdığımız her türlü erdem ve bilgi onları yaşamı boyunca aydınlatacaktır. Biz bu süreci Mustafa Kemal Atatürk’ün akıl ve bilim öğretisi ve Başkanımız Tunç Soyer’in vizyonuyla planlamak istedik. Erken çocukluk dönemi eğitim çalıştayı yaptık. Bu çalıştayda yerel değerleri benimseyen, ulusal değerleri içselleştiren, evrensel değerler için de çaba gösteren bireyler yetiştirmenin önemi ön plana çıktı. Birleşmiş Milletler’in 17 maddelik sürdürülebilir kalkınma amaçlarını esas aldık. Çocuklarımızın bu 17 maddeyi içselleştirebileceği şekilde müfredatımızı kurguluyoruz” diye konuştu. Başkan Soyer konuşmasının ardından öğrencilere mezuniyet sertifikalarını verdi. Mezuniyet töreni, İZELMAN anaokullarındaki öğrencilerin hazırladığı performanslarla devam etti.
(Serkan Selingil)

Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkan

Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını

DEM Parti Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur Gezici ve Veysel Özbay, belediye

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçede 27 ekiple sivrisinek ve haşereye

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Aliağaspor FK,

Türkiye’de ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan

TFF 2. Lig Kırmızı temsilcisi Aliağaspor FK, transfer çalışmalarına hız kesmeden

Reseller hosting günümüz dijital dünyasında kendi hosting işinizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın yangından zarar gören

Ocak-mayıs döneminde Türkiye'den yapılan 110 milyar doları aşan ihracatın

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, köylerin yeniden yangınlara

Eğitim-İş İzmir 7 No'lu Şube Başkanı Mustafa Gök, yaklaşan 8. Dönem

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Letonyalı

2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelenlerin

SOCAR Fiber ve TurkNet, Türkiye’nin internet altyapısını güçlendirmek,

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Bakırçay’daki gazetecilerle mesleki

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyeleri,

Tüm dünyada ekonomik belirsizlikler ve riskler arttıkça bireyler

Portföy yönetimi, yatırımcıların varlıklarını en iyi şekilde değerlendirmelerine

Finansal hedefler, kişisel ve kurumsal yaşamda uzun vadeli başarının anahtarını oluşturur.

CHP Genel Başkanı Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı önünde, İzmir Büyükşehir

Aliağa, Foça, Gaziemir, Bornova, Menderes ve Seferihisar ilçelerinde

Türk denizciliğinin bağımsızlık ve egemenlik simgesi 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Hollandalı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yolsuzluk soruşturması kapsamında

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Aliağa Şoförler

Karşıyaka Veteran Hentbol takımı, Burhaniye Turnuvası’nı namağlup birincilikle

Geleceğe yönelik finansal planlamalar yapılırken 2025 yılının yatırım fırsatlarını

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, geçen sene gerçekleşen

Aliağa Belediye Meclisi Temmuz ayı Olağan Toplantısı bu akşam gerçekleştirilecek. Aliağa

DEM Parti Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur Gezici ve Veysel Özbay, İzmir

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Aliağaspor FK, yeni sezon öncesi transfer

13 ayrı dosyadan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olan M.Ş., Aliağa'da