131019098
19 Nisan 2024, Cuma

EMEKLİ-SEN’DEN GELENEKSEL DAYANIŞMA YEMEĞİ

2 Ağustos 2019, Cuma 06:27

     


Emekli- Sen Aliağa Şubesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da dayanışma yemeği düzenledi. Yemeğe sendika üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

DİSK Emekli- Sen Aliağa Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği dayanışma yemeği bu yıl da Yeni Şakran Mahallesi’nde bulunan Demlik Restaurant’ta gerçekleştirildi. Yemeğe sendika üyeleri ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katılım gösterdi. Dayanışma yemeğinde; Emekli-Sen Genel Başkanı Cengiz Yavuz, Genel Başkan Yardımcısı Fikri Kalender, CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, CHP ve İYİ Partili Aliağa Belediyesi Meclis üyeleri, işlerinden çıkarılan Aliağa Belediyesi işçileri ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe ve Emekli-Sen Genel Başkanı Cengiz Yavuz yaptıkları konuşmalarda emeklilerin ve emekçilerin sorunlarına değindi. Her iki başkan da yaptıkları konuşmalarda işlerinden çıkarılan Aliağa Belediyesi işçilerinin direnişinde yanlarında olduklarını vurguladı. Konuşmaların ardından konuklar, Ziya- Gözde Akburak çiftinin söylediği şarkılar ile Cengiz Onur ve Serkan Ali Özçekiç’in seslendirdiği türküler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler