131019098
28 Mart 2024, Perşembe

ALİAĞALILARIN BAYRAMINI KUTLADILAR

3 Haziran 2019, Pazartesi 06:35

     


Aliağa Kaymakamı Erhan Günay ve siyasi parti ilçe başkanları Aliağalıların Ramazan Bayramı'nı paylaştıkları bayram mesajlarıyla kutladı.

“Nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”

Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, yayınladığı bayram mesajında, "Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, dini ve milli inançlarımızı örf ve adetlerimizle süsleyip, geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek, geleceğe taşıdığımız, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan sevgi günleridir. Bayramlar, sevinçleri büyütme mevsimidir. Gönüllerimizi bir sevgi yumağı haline getirelim, sonra annelerimizin ve babalarımızın gönüllerini alalım. Evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı, şefkat ve merhamete muhtaç öksüz ve yetimleri, yoksul ve kimsesizleri, evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı sevindirmeyi unutmayalım. Asırlardan beri birlik dirlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Ramazan Bayramı’nın da millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim. Bu duygularla, başta Aliağalı hemşerilerimiz olmak üzere tüm halkımızın mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Barışın egemen kılınması en büyük temennimdir”

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, "Bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak manevi değerlerin, yalnızca bu ay ve Ramazan Bayramı ile sınırlı kalmayarak, birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun ve barışın egemen kılınması en büyük temennimdir. Ramazan sevincini ve bayram neşesini başta ailemiz olmak üzere, tüm eş dost, akraba ve dostlarımızla yaşamayı nasip etsin. Bayram günlerinin paylaşma ruhunu, uzakta olanların kavuşma sevincini yaşamasını ve tüm hemşerilerimizin gönlünden geçenlerin haklarında hayırlı olmasını temenni ederim.” ifadelerini kullanarak Aliağalıların bayramını kutladı.

“İnsani değerlerin siyasetin üzerinde olduğu bir bayram olsun"

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit bayram mesajında, "Her geçen gün daha da zorlaşan hayat şartlarının ötesinde birlikteliği, dayanışmayı ve insan olmanın erdemlerini hatırlatan Ramazan bayramının vesile olduğu huzurlu ve barış içerisinde yaşanan bir ülke hepimizin temennisi… İnsani değerlerin siyasetin üzerine çıkacağı, her bir vatandaşımızın kendini huzur içinde hissedeceği bayramlarımızın olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar; sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim. ”ifadelerine yer verdi.

“Bayramlar insanları kaynaştıran en güzel vesilelerden biridir”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, bayram mesajında, "Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramımız kutlu olsun. Bayramlar insanları kaynaştırıp bir araya getiren en güzel vesilelerden biridir. Bu günlerde manevi duygular coşar. Büyükler ve akrabalar hatırlanır, hastalar ziyaret edilir, küslükler, kırgınlıklar ortadan kalkar. Birlikteliğin, akraba ve arkadaş olmanın coşkusu derinden hissedilir. Bu düşünceler ile bayramın huzura, barışa ve mutluluklara vesile olmasını diler, tüm İslam âleminin, şehit ailelerimizin, aziz Türk Milleti’nin Ramazan Bayramı´nı en içten duygularımla kutlarım.” İfadelerine yer verdi.

“Bayramımızın milletimize huzur, mutluluk getirmesini diliyorum”

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “Aliağa halkının ve Türk Milleti’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramımızın tüm milletimize huzur, esenlik, barış, mutluluk, getirmesini diliyorum. Bu vesileyle ülkemizin daha iyi, ekonomik krizden uzak, siyasi buhranlardan uzak, insanlarımızı birleştirici, bütünleştirici bir havaya götürmesini temenni ediyorum. Herkesin bayramını kutluyorum.” dedi.

“Bayramlar hoşgörü duygularının yükseldiği günlerdir”

HDP Aliağa ilçe eş başkanı Hüseyin Özcan ise, “Bayramlar barış hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği günlerdir. Bu vesile ile Demokrasi eşitlik ve barış mücadelesinin her zamankinden daha fazla gerektiği bilinciyle, halklarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor tüm halkımızı saygıyla selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler