131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

EMNİYETTEN BAYRAM TEDBİRLERİ

3 Haziran 2019, Pazartesi 06:24

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Ramazan Bayramı’nda yola çıkacak sürücüleri uyardı. Uğurtaş, Aliağa’da bayramın huzurlu bir şekilde geçmesi için de alınan tedbirlerden bahsetti.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Ramazan Bayramı’nda tatile çıkacak vatandaşları trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bayram tatilinin kazalarla sonuçlanmaması için sürücüleri araç kullanırken dikkatli olmaya çağıran Uğurtaş, “Bayramda sevinçlerimiz üzüntüye dönüşmesin. Sürücülerimiz emniyet kemerlerini mutlaka taksın. Araçla gidecekleri mesafe kısa dahi olsa kemerlerini takmayı ihmal etmesinler. Ayrıca sürücülerimizi bir konuda daha uyarmak istiyorum. Sürücülerimiz uykusuz yola çıkmasın. Yolların çok kalabalık olmasını bekliyoruz. Yolculuklarını imkanları varsa bayram öncesi ve ya sonrasındaki tarihlere ertelemelerini tavsiye ediyorum. Uzak yola gidecek sürücüler mutlaka dinlenme sürelerini de düzenleyip, dinlenmeyi de ihmal etmeden bir yolculuk yapsınlar.” uyarılarında bulundu.

Aliağa’da İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan tedbirlerden de bahseden Yasin Uğurtaş, “Personelimizle birlikte ilçemizin her kesiminde tedbirlerimizi aldık. Hem trafik hem de asayiş yönünden tedbirler aldık. Geçişlerde anayol güzergahında yoğunluk bekliyoruz. Buna hazırlık olarak kavşaklarda tıkanma olmaması adına trafik düzenimizi aldık. Tatil süresi uzun olduğu için ilçe dışına gidiş bekliyoruz. Bayramda daha sakin bir Aliağa bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler