131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

PROTOKOL VE PARTİLER NEREDE BAYRAMLAŞACAK?

3 Haziran 2019, Pazartesi 06:26

     


Aliağa’da resmi bayramlaşma programı ile siyasi partilerin bayramlaşma programları netleşti.

Aliağa’da resmi bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan Salı Günü Engelsiz Yaşam Parkı Kafe’de gerçekleştirilecek. İlçe protokolünün yanı sıra siyasilerin ve vatandaşların da katılacağı bayramlaşma programı 09.30-10.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma programının ardından katılımcılar ile birlikte ilçede bulunan şehitlik ziyaret edilecek.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK Parti’de bayramlaşma programı bayramın ikinci günü 14.00-16.00 saatleri arasında parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma programına partililerin ve ilçe yöneticililerinin katılımı bekleniyor.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

CHP’nin bayramlaşma programı ise Arefe günü (bugün) 12.00-14.00 saatleri arasında parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma törenine partililer ve ilçe yöneticilerinin katılımı bekleniyor.

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

MHP’nin bayramlaşma töreni de bayramın birinci günü 16.00-18.00 saatleri arasında parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. MHP’nin bayramlaşma programına Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yanı sıra ilçe yönetiminin ve partililerin katılımı bekleniyor.

İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

İYİ Parti’nin bayramlaşma programı da bayramın ikinci günü 13.00 – 15.00 saatleri arasında parti ilçe binasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma programına partililerin yanı sıra ilçe yönetiminin katılımı bekleniyor.

HDP’DE BAYRAMLAŞMA

HDP’de bayramlaşma programı ise bayramın üçüncü günü yapılacak. 14.00’de başlayacak bayramlaşma programına parti ilçe yönetimi ve partililerin katlımı bekleniyor.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler