131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

YİYİTALP GÜVEN TAZELEDİ

4 Ocak 2022, Salı 07:00

     


Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 15. Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Salih Yiyitalp güven tazeledi.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulunda tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Salih Yiyitalp yeniden başkan seçildi. Genel kurul, hafta sonu Yeni Mahalle’deki Aliağa Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Divan Başkanlığını İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili İbrahim Bayram’ın yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra denetleme, faaliyet ve bütçe raporları okunup oylandı. Oy çokluğu ile faaliyet raporları kabul edildi. Tek liste halinde gerçekleşen seçimde 708 üyesi bulunan odanın 640 üyesi seçim salonunda yer aldı. Mevcut başkan Salih Yiyitalp, 380 üyenin oyunu alarak üçüncü kez başkan seçildi.

“Yapılacak daha pek çok iş var”

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’nun yanı sıra İzmir’in ilçelerinden de bir çok oda başkanının katılım sağladığı genel kurulda, seçilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Salih Yiyitalp, “4 yıllık faaliyetleri burada bir nebze de olsa anlatmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de yapılacak daha pek çok iş var. Yıllardan beri yılan hikayesine dönen bir esnaf binası işimiz var. Şükür bu dönemde kaba inşaatını bitirdik. Nasip olursa önümüzdeki yıl içinde devamını getireceğiz. Bu süreçte yaşadığımız pandemi süreci vardı. 2 yıl boyunca hiçbir esnaftan istenilen aidat ve ücretler toplanamadığı için biraz orada eksikliğimiz var, İnşallah onu da gidereceğiz. 2022 yılının tüm esnaf teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazançlı, bereketli bir yıl diliyorum. Genel kurulumuza katıldığınız için hepinize canı gönülden, yönetim ve denetim kurulu adına şükran duyuyorum. Daha büyük başarılara imza atmamız için 3. kez beni ve ekibimi bu onurlu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Salih Yiyitalp başkanlığındaki Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetiminde; Süleyman Aktoprak, Adem Yıldırım, Seyhan Öz, Telat Yaman, Murat Yıldırım ve Soner Yasemin yer aldı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler