23 Ekim 2024, Çarşamba

GEMİSANDER’den İMEAK DTO’ya ziyaret

4 Şubat 2023, Cumartesi 06:49

     


Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Başkanı Kamil Önal ve yönetimi, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi’ni ziyaret etti.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Başkanı Kamil Önal ve yönetimi, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek ve yönetimini ziyarette bulundu. Ziyarette Aliağa ve ülke ekonomisi ile denizcilik ve buna bağlı sektörlerdeki gelişmeler değerlendirildi. GEMİSANDER Başkanı Kamil Önal, Aliağa’nın geleceğinin denizcilik, lojistik ve buna bağlı sektörlerde olduğunu kaydederek, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi’nin Türkiye’nin gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Başkanı Adem Şimşek’e denizcilik ve gemi dönüşüm sektörüne katkıları için teşekkür eden Önal, “Geçtiğimiz günlerde yönetiminiz ile birlikte derneğimizi ziyaret etmeniz bizim için çok değerliydi. Biz de bugün size bir iade-i ziyarette bulunmak istedik. Sıcak karşılamanız ve ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz. Aliağa ve ülke ekonomisine, istihdamına hep birlikte destek olmaya, katkı sağlamaya güç birliği içinde devam edeceğiz” dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Başkanı Adem Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Denizcilik ve gemi geri dönüşüm sanayii olarak hepimiz büyük bir aileyiz. İstihdam kapasitesi yüksek olan, Aliağa ve ülke ekonomisine doğrudan ve dolaylı olarak büyük katkıları olan sektörleriz. Geçmişte olduğu gibi, bugün de yarın da sektörlerimizi daha da büyütecek çalışmaları hep birlikte yapacağız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler