131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

CEZA İNFAZ KURUMUNDA VOLEYBOL TURNUVASI

4 Mart 2020, Çarşamba 06:42

     


Yeni Şakran’da bulunan İzmir 3 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, kurum personelinin katılımı ile voleybol turnuvası düzenlendi.

İzmir 3 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda voleybol turnuvası gerçekleştirildi. Kurumda bulunan tüm birimler ve vardiya personelinin kendi aralarında oluşturdukları 8 takımın katılımı ile gerçekleştirilen turnuva oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. Personelin iş stresini bir nebze olsun azaltmak, moral ve motivasyonunu artırmak, personel arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmak adına geleneksel hale getirilmesi düşünülen voleybol turnuvası lig usulü gerçekleştirildi.

Kurum Müdürü Mustafa Sönmez, kurum ikinci müdürleri, kurumun diğer personelinin izleyici olarak katıldığı final maçı adına yakışır bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmada Ready Force adıyla Hazır Kuvvet takımı, Derslikler Santral takımını 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Müsabakanın ardından kupa törenine geçilerek şampiyonluğa ulaşan takıma kupa ile kurum formaları takdim edildi.

Kupa töreninde konuşma yapan Kurum Müdürü Mustafa Sönmez, turnuvanın personel arasındaki birlik ve beraberliğe katkı sağladığı vurguladı. Sönmez, turnuvaya gerek seyirci gerekse sporcu olarak katılan tüm personele teşekkür etti. Çeşitli ikramlar ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından etkinlik son buldu.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler