131019098
19 Nisan 2024, Cuma

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA

4 Nisan 2022, Pazartesi 06:20

     


Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yılı etkinlikleri kapsamında, çoğunluğunu Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin oluşturduğu Telsizden Sesler Türk Halk Müziği Korosu performansıyla kulakların pasını sildi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yılı etkinliklerle Aliağa’da kutlandı. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Ömer Karaman, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Polis Baş Müfettişi Yasin Uğurtaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Limanlardan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alpay Tuğbay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz, Aliağa Sahil Güvenlik TCSG 61 Bot Komutanı Yüzbaşı Çağrı Gültekin, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, polisler, polis yakınları ve vatandaşlar katılım gösterdi. Etkinlik saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Balıkçıoğlu, “Hep birlikte huzurlu günlere imza atacağız”

Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmak üzere Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu kürsüye davet edildi. Balıkçıoğlu, konuşmasına protokol üyeleri ve vatandaşları selamlayarak başladı. Müdür Mehmet Balıkçıoğlu, “Türk Polis teşkilatının kuruluşun 177. yıldönümü nedeniyle bu haftaki etkilerimizin ilk başlangıcı olan, belediyemizin korosu ile birlikte ortak olarak hazırlamış olduğumuz koro ve halk oyunlarımız gösterisine hoş geldiniz. Böyle bir güzel günde Aliağa İlçe Emniyet Müdürü olarak siz Aliağalıları yanımızda görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bize verdiğiniz desteği sokaklarda da hissediyoruz. Sizlerle birlikte çalışmanın, suçlu ve suçla mücadelenin mutluluğunu, onurunu, gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da hep birlikte huzurlu günlere imza atacağız." Dedi.

Koro kulakların pasını sildi

Konuşmanın sonrasında sinevizyon gösterimi konuklara izletildi. Ardından Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi bünyesinde hazırlanan Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Türk Halk Oyunları ekibi Zeybek gösterisi gerçekleştirildi. Bu gösteri Antrenör Hakan Şen yönetiminde hazırlandı. Gösteri konuklardan çokça alkış aldı. Daha sonra şefliğini Onur Haskan’ın yaptığı Telsizden Sesler Türk Halk Müziği Korosu sahne performansıyla dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi. Dinleyenler koronun performansını ayakta alkışladı. Etkinliğin son bölümünde ise emeği geçen ve etkinliğin oluşmasındaki desteklerinden dolayı koro şefi Onur Haskan’a, Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Halk Dansları Eğitmeni Hakan Şen’e, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’na, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ile Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a çiçek takdim edildi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler