131019098
26 Nisan 2024, Cuma

“İYİLİK KAPISI” AÇILDI

4 Haziran 2021, Cuma 07:00

     


Hayrat İnsani Yardım Derneği, Aliağa’da hizmet verecek olan İyilik Kapısı Marketi açtı.

Hayrat İnsani Yardım Derneği, İyilik Kapısı Marketi Yeni Mahalle’de açıldı. Açılış törenine Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağa Müftüsü Süleyman Demiryürek, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, Hayrat İnsani Yardım Dernek Başkanı Ali Ekrem Semiz, Hayrat İnsani Yardım Derneği İzmir Kuzey Bölge Koordinatörü Talha Eray Şengönül, Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA ) Aliağa ilçe Temsilcisi Muhammet Keskin ve davetliler katılım gösterdi.

Ali Ekrem Semiz, “En iyisini, en güzelini yapmaya çalışıyoruz”

Açılış öncesinde konuşma yapan Hayrat İnsani Yardım Derneği İzmir Kuzey Bölge Koordinatörü Talha Eray Şengönül, “Bugün anlamlı bir gün. Buradaki çocuklarımız, yavrularımız hepimizin geleceği. Bu noktada biz hepimiz elimizi taşın altına ne kadar koysak inşallah geleceğimizi inşa etmiş oluruz.” Dedi. Talha Eray Şengönül’ün konuşmasının ardından Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Ali Ekrem Semiz konuşmasına başladı. Semiz, “Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak 2016 kamu yararımız, 2017 izin almadan yardım toplama faaliyet belgemizi Bakanlar Kurulu izni ve Cumhurbaşkanımızın onayıyla almış bulunuyoruz. Bu nedenle sizlerin güveni, bağışçılarımızın telkinleriyle en iyisini, en güzelini hem Türkiye içerisinde hem de Alem-i İslam’da ve tüm dünyada yardım faaliyetlerini yapmaya çalışıyoruz. Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak burada görmüş olduğunuz İyilik Kapısının Türkiye’de açılmış olanların 19.’sunu burada icra ediyoruz. Buranın açılmasına vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ömer Karaman, “Beklediğimizin çok üzerinde, görkemli bir yer oldu”

Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Ali Ekrem Semiz’in konuşmasından sonra Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman konuşmasına başladı. Karaman, “Çok hayırlı bir faaliyette beraberiz. Bugün bu mekanı gördüğüm zaman daha çok gururlandım. Böylesine bir yere ihtiyaç vardı. Hayırseverlerimizle ihtiyaç sahiplerini bulaştıracağımız bir mekan olsun istedik. Özelliklede yetim çocuklarımız, ihtiyaç sahibi çocuklarımızı burada armoni içerisinde kaynaştıralım istedik. Sosyal faaliyetleri olsun istedik. Bizim beklediğimizin çok üzerinde görkemli bir yer oldu. Hem merkezi bir yerde hem de ana cadde üzerinde. İyilik Kapısının açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olsun.”şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Aliağa Müftüsü Süleyman Demiryürek dua etti. Yapılan duanın ardından açılışa geçildi. Daha sonra Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman çocuklara market kartı dağıttı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler