131019098
28 Mart 2024, Perşembe

YENİ ŞAKRAN’A KANALİZASYON GELİYOR

4 Temmuz 2020, Cumartesi 07:14

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, ilçedeki basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısında konuşan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Yeni Şakran’da kanalizasyon çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Güneş Ataş, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Orhan ve CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri Oğuzhan Özşahin ile Hakan Turan, ilçedeki basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Pandemi süreci nedeniyle yönetime geldiğimiz günden itibaren planladığımız bu organizasyonu normalleşmenin başladığı bu günlere ertelemek zorunda kaldık. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu bir araya gelişten çok mutluyuz. Zor süreçlerden geçtik. Bu zor süreçte neler yaptığımızı sizlerle paylaştık. Sizlerde bu duyuruları dikkate alıp halkımızla paylaştınız. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Durmaz: “Aktif olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz”

CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın ardından söz alan CHP İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz ise “Türkiye bu süreçte başarılı bir sınav verdi. Gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyelerimiz pandemi döneminde hijyen ve halk sağlığı konusunda ciddi çalışmalarda bulundu. CHP il ve ilçe yönetimlerimiz de bu çalışmalara katkılarda bulundu. Büyükşehir belediyemiz, toplumsal dayanışmayı artırmak için çiftçiyi destekledi. Yeni normalleşme süreciyle birlikte siyaset de hızlı bir seyre girdi. Çoklu baro sisteminin ve kıdem tazminatının gündeme getirildiği bu dönemde biz de il ve ilçe yönetimlerimizle aktif olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Yeni Şakran kanalizasyonuna kavuşacak”

Açılış konuşmalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Yeni Şakran’da yakın zamanda kanalizasyon çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi. Oğuzhan, “İzmir’de Tunç Başkanımızla bir araya geldiğimiz son toplantıda başkanımız Yeni Şakran’a kanalizasyon geliyor müjdesini kamuoyuyla paylaşabileceğimi söyledi. Biliyorsunuz Yeni Şakran’da alt yapı sorunları var. Bu sorunlar yakın zamanda Büyükşehir’in de desteğiyle çözülecek ve Yeni Şakran kanalizasyonuna kavuşacak.” dedi.

“Aliağa’da yatırımlar olacak”

Konuşmasında geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe başkanları arasında yapılan toplantıda konuşulan konulardan bahsederek devam eden Oğuzhan, “Büyükşehir Başkanımızla bundan sonraki süreçte iki ayda bir görüşmelerimiz olacak. Bu toplantıda ilçelerimizdeki genel sorunları anlattık. Aliağa adına muhtarlarla bir toplantı planlanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanımız gelememişti bu toplantıya. Araya pandemi süreci girdi. Ama Büyükşehir Belediye Başkanımız en kısa zamanda bu toplantıyı gerçekleştireceğini dile getirdi. Yeni Şakran’ın arıtma konusu gündeme geldi. Başkanımız müjdeyi verebilirsiniz dedi. Yapılması planlanan bir masal evi var. Yerel hizmetler müdürlüğümüz bu alanı boşalttı. Bununla ilgili bir görüşmemiz oldu. Bu kreşin ne zaman açılacağı ise başkanımızdan alacağımız randevu sonucunda belli olacak. Aliağa’da bir masal evi açılacak. Aliağa’da yatırımlar olacak. Başkanımız da kısa zaman içerisinde buraya gelecek.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler