131019098
23 Nisan 2024, Salı

PROTOKOL VE HALK BAYRAMLAŞTI

4 Ağustos 2020, Salı 06:49

     


Aliağa’da ilçe protokolü ve vatandaşlar Kurban Bayramının ilk gününde Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenlediği programda bir araya gelerek bayramlaştı.

Aliağa’da ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar Kurban Bayramının ilk günü Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenlediği programda buluştu. Engelsiz Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilen programa İzmir Vali Yardımcısı ve Aliağa Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da bayramlaşma programında yerini aldı.

Kızıltoprak’tan veda ve teşekkür

Bayramlaşma programında konuşan Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak, Kurban Bayramı’nın toplumsal birlik ve beraberliğe katkı sağladığını vurguladı. Aliağa’da son görev günü olduğunu belirten Kızıltoprak, “Aliağa’dan ayrılıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzel bir birlik ve beraberlik oldu. Kızlarım ve eşimle beraber biz de burada yabancıydık ama o yabancılığı hissettirmediğiniz için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Ailelerinizin de bayramını kutluyorum, Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Protokolden bayram ziyareti

Bayramlaşmanın ardından ilçe protokolü, Engelsiz Yaşam Park’ından ayrılarak şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Bayramlaşma programı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinin ziyareti ile son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler