131019098
16 Nisan 2024, Salı

CİNCİ MEDYUM HAKKINDA YENİ İDDİALAR!

4 Ağustos 2021, Çarşamba 06:22

     


Gömeç, Ayvalık ve Aliağa’da bağlantıları bulunduğu konuşulan M. Y. isimli medyum gündemden düşmüyor. Daha önce de Aliağa ile bağlantılarının olduğu yönündeki iddialarla gündeme gelen medyumun kendilerini mağdur ettiğini söyleyen kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde bulunan, hayır işleri için kurulduğu ileri sürülen bir çiftlikte dolandırıcılık yapıldığı iddiaları geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Çiftliğin sahibi olduğu öne sürülen medyum M. Y. hakkında gün geçtikçe yeni iddialar ortaya çıkıyor. SES Yayın Grubu’ndan Doğan Doğan’ın özel haberine göre, Ayvalık Hacıveliler Köyü’nde medyumluk yapan M.Y. hakkında dolandırıcılık suçlamalarıyla ilgili çok sayıda şikayet bulunuyor. İddialara göre Ayvalık’ta resmi makamlara verilen şikayet dilekçelerinde önemli ayrıntılar ortaya çıktı.

TANINMIŞ SİYASİLER VE İŞ İNSANLARININ ADINI KULLANIYOR

İddialara göre, psikolojik olarak kendini iyi hissetmeyen, yaşamında olumsuzluklar olan, özellikle ailesiyle ve sağlıyla ilgili sorunları bulunan ve bu gerekçelerle medyum M.Y. ile iletişime geçen çok sayıda mağdur, şifa bulmak umuduyla gittikleri medyuma servetlerini kaptırdı. İnsanlara cinleri olduğunu söyleyerek etkisi altına aldığı konuşulan medyumun, tanınmış bazı iş insanları, siyasiler ve bürokratların da adını kullanarak dergahının reklamını yaptığı, yine bu kişilerin adını kullanarak Aliağa’da tezgâhın diğer ayağı olan iş insanları ile beraber kendisinden yardım isteyenleri tuzağına düşürdüğü konuşuluyor.

İNSANLARI CİN, MUSKA, OKUNMUŞ İÇECEK VE YİYECEKLERLE TESİRİ ALTINA ALIYOR

Mağdur olduğunu söyleyen ve medyum M.Y’den şikayetçi olan T.K. isimli vatandaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben malum şahısla 2015 - 2019 yılları arasında görüştüm. Bu şahıs insanları cin, muska, okunmuş içecek ve yiyeceklerle tesiri altına alıyor. M.Y.’yi her ziyarete gittiğimde benim için hazırlanmış bir içecek olduğunu belirterek su getirtiyordu. Suya bakarak içinden bir şeyler söyleyip suya üflüyordu, bana da içmemi söylüyordu, ben de içiyordum.” dedi.

“BANA ARAÇLARIMI SATMAMI SÖYLEDİ…”

Ayvalık’ta Cumhuriyet Savcılığına şikâyette bulunduğu söylenen, mağdurlardan esnaf Y.D.’nin şikayet dilekçesinde ise şu ifadelerin yer aldığı belirtiliyor; “Ayvalık merkezde 46 metrekare dükkânım vardı. Yaklaşık 10 adet arabam vardı. Eşimin üzerine kayıtlı daire vardı. Bir turizm firmasında çalışan kendi adıma kayıtlı otobüsüm vardı. Bunların hepsini medyum M. Y.’nin emri ile sattım. Bana büyü yaptılar, esir aldılar. Ben M.Y. ne derse yapıyordum. O dönem üzerime kayıtlı en az 10 araç vardı. M.Y. beni telefonla arayarak ‘Araçlarda sıkıntı var. Onları acil sat, kendini kurtar’ dedi. Ben neden böyle dediğini sorduğumda ‘Sorma sıkıntı büyük. Araçları sat ve kendini kurtar, sen bana lazımsın’ dedi. Ben de hemen araçları değerinin altına bir hafta içinde sattım. Maddi zarara uğradım. Bana yapmış olduğu tesirle her şeyi yaptırdı.”

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler