131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

MİLLETİN EKİBİ MARMARİS’TE

4 Ağustos 2021, Çarşamba 06:14

     


Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi personeli, Marmaris’teki yangın bölgesinde, gerek çalışan ekiplere gerekse yöre halkına destek için çalışmalara başladı. Milletin Ekibi, yangın bölgesinde ihtiyaç duyulan lojistik destek, ihtiyaç malzemelerinin dağıtımı, ilkyardım hizmetleri, moral destek çalışmalarıyla ekiplere ve yöre halkına destek sağlıyor.

Aliağa Belediyesi ekipleri Marmaris’te yoğun bir şekilde devam eden söndürme ve soğutma çalışmalarına destek için yangın bölgesinde arazöz, iş makinaları ekip ve ekipmanlarıyla görev yapıyor. Günlerdir yangın söndürme çalışmalarında aralıksız görev alan ekiplerin çalışmalarına Milletin Ekibi de katıldı. Ambulans ve Hasta nakil araçlarının da bulunduğu Milletin Ekibi, yangından etkilenen bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma yürütüyor. Ekipler, söndürme ekiplerinin çalışmalar esnasında kullanabilecekleri yanmaz eldiven, bot, sağlık malzemeleri gibi çeşitli acil ihtiyaçlarını karşılıyor.

İlkyardım malzeme tedarikleri ile lojistik destek

Bölgede görev yapan Aliağa Belediyesi Sağlık Hizmetleri Ambulans Servisi, söndürme ekipleri ve bölge halkına ilk yardım malzeme tedarikleri de yapıyor. Ekipler ayrıca, ilk yardımın yanı sıra AFAD koordinesinde dağıtım ve tedarik adına her türlü lojistik destek hizmeti veriyor. Ekipler lojistik destek malzeme toplanma noktalarıyla yangın söndürme ekipleri arasındaki ihtiyaçları hızla karşılayacak şekilde destek çalışması yürütüyor. Öte yandan Aliağa Belediyesi’ne ait ikram aracı ise yangın bölgesinde aralıksız olarak, söndürme ekipleri ve vatandaşlara çorba, su, çay gibi ikramlarda bulunuyor.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler