131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

ESNAF YENİ NORMALLEŞME SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

5 Mart 2021, Cuma 06:57

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk ile Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, ilçedeki restoran, lokanta ve benzeri yeme içme yerlerine ziyaretler gerçekleştirdi. Yeni normalleşme süreci hakkında esnaf bilgilendirildi.

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinesinde ilçedeki yeme içme yerlerinde uyulması gereken kurallar hakkında esnafa bilgi verildi. Bu kapsamda Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar ve beraberlerindeki ekip ilçedeki lokanta, restoran ve benzeri işyerlerini ziyaret ederek yeni normalleşme süreci hakkında esnafı bilgilendirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Serdar Berk, “Normalleşme sürecinde zabıta müdürümüzle beraber esnafımızı dolaştık. Esnaf arkadaşlarımıza uyulması gereken kuralları anlattık. Sağ olsunlar onlar da bu kurallara uyuyorlar. Gerekli broşürleri kendilerine dağıttık. Bugünden itibaren de dağıtmaya devam edeceğiz. Bütün esnafımıza hayırlı işler olsun.” dedi.

“İnşallah hep birlikte bu hastalığı bertaraf edeceğiz”

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar ise, “Malumunuz İzmir bölgesi turuncu bölge ilan edildi. Esnaf Odası Başkanımız Sayın Serdar Berk ile birlikte esnafımızı ziyaretlerde bulunduk. Uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirdik. Zaten Aliağa esnafımız bu konularda son derece dikkatliler. Zabıta Müdürlüğü olarak bugünden itibaren her gün denetimlerimiz olacak. İnşallah hep birlikte bu hastalığı bertaraf edeceğiz. Vatandaşlarımızın da son derece dikkatli olmasını öneriyoruz.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler