131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

TAZMİNATLAR İÇİN KREDİ YETKİSİ İSTEYECEK

5 Kasım 2019, Salı 06:15

     


Aliağa Belediyesi’nin bugün akşam yapılacak olan Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısında, iş akitleri fesih edilen veya emekli olan 281 personelin kıdem ve ihbar tazminatlarının İller Bankası’ndan kredi olarak temin edilebilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu görüşülecek.

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek toplantının gündeminde 22 madde yer alacak. Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantı 1 Ekim 2019 ve 4 Ekim 2019 tarihli meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayacak. Ardından Başkanlıktan Gelen Önergeler ve Komisyondan Gelen Raporlar görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak.

Toplantıda; belediyede ve belediyeye bağlı ortaklığı olan şirketlerde çalışıp iş akitleri fesih edilen veya emekli olan 281 personelin kıdem ve ihbar tazminatlarının İller Bankası’ndan kredi olarak temin edilebilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu görüşülecek.

Yalı Mahallesi’nde yaşayan halkın günlük ihtiyaçlarını karşılayacak bakkal, kırtasiye ve benzeri işyerlerinin bulunmaması sebebi ile Yalı Mahallesi 23 Nisan Caddesi’nin yol boyu ticaret aksı olarak belirlenmesi talebinin oy birliği ile kabul edildiğine ilişkin İmar Komisyonu raporu da gündemde yer alacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler