131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

MECLİS BUGÜN TOPLANIYOR

6 Ağustos 2019, Salı 06:40

     


Aliağa Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün toplanacak. Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek toplantının gündeminde 36 madde yer alıyor.

Aliağa Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün saat 18.00’de toplanacak. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek toplantının gündeminde 36 madde yer alacak. Aliağa Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek toplantı; 3 Temmuz 2019 tarihli meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayacak. Ardından Başkanlıktan Gelen Önergeler ve Komisyondan Gelen Raporlar tek tek görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak.

Toplantıda; Belediye Başkanlığı’na ait 2020-2024 yıllarına ilişkin olarak hazırlanan “Stratejik Plan”ın onaylanması, İstanbul Barosu Başkanlığı’nın 25.06.2019 tarihli yazısına istinaden; 5199 sayılı Kanuna aykırı olarak yaşanan evcil hayvan terklerinin önüne geçilmesi amacıyla İlçe sınırları içerisinde evcil hayvan terkinin yasak olduğuna ve idari yaptırıma tabi olduğuna dair gerekli önlemlerin alınması ve bu konuya ilişkin duyuru ve pankartların asılmasının sağlanması hususları, Belediyede iş akitleri fesih edilen 8 kadrolu işçi ve Aliağa Belediyesi Personel Ltd. Şti. çalışanı 6 işçi ile yapılan protokol gereği kıdem ve ihbar tazminatlarının İller Bankası’ndan kredi olarak temin edilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu görüşülecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler