131019098
26 Nisan 2024, Cuma

“OTOYOL SIRADAN BİR PROJE DEĞİL”

6 Ağustos 2019, Salı 06:42

     


AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun sıradan bir proje olmadığını belirterek, "İstanbul-İzmir artık 3 saatin altına iniyor. Bursa'dan İzmir'e 2 saatte geldim. Otoyol çok güzel oldu. Bu millet için daha fazlasını yapacağız." dedi.

Binali Yıldırım, İzmir'in Bayındır ilçesine ziyarette bulunarak, burada kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Bayındırlılara, Belediye Başkanı Uğur Demirezen'e verdikleri destek dolayısıyla teşekkür eden Yıldırım, bu desteği karşılıksız bırakmayacaklarını söyledi. Yıldırım, Demirezen'in, Bayındır'ı daha "bayındır" hale getirmek için çalışacağını ifade etti.

Yıldırım, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen İstanbul-İzmir Otoyolu projesine de değinerek, "Bu proje sıradan bir proje değil. İstanbul-İzmir artık 3 saatin altına iniyor. Bursa'dan İzmir'e 2 saatte geldim. Otoyol çok güzel oldu. Bu millet için daha fazlasını yapacağız. 18 yıl boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 'Türkiye'de olmaz.' denilen işleri olur hale getirdik." şeklinde konuştu.

Hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini anlatan Yıldırım, "yolları böldüklerini, hayatları, gönülleri ve Türkiye'yi birleştirdiklerini" söyledi. Yıldırım, "Bir şeye çok önem veriyoruz, 'Yolları böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz.' Bunu herkes kafasına koysun. Ay yıldızlı bayrağımızı indirtmeyiz, ezanlarımızı dindirtmeyiz." dedi. Programa eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti İzmir milletvekilleri Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar ile AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı.

(AA) 







 
Son Eklenen Haberler