Süleyman Akyüz güven tazeledi
6 Eylül 2023, Çarşamba 06:45Tweet |
Petrol-İş Sendikası 29. Olağan Merkez Genel Kurulu toplandı. Petrol-İş Sendikası’nın genel kurulunda, mevcut başkan Süleyman Akyüz yeniden genel başkanlığa seçildi ve yeni yönetim belirlendi.
Petrol-İş Sendikası 29. Olağan Merkez Genel Kurulu 2-3 Eylül tarihlerinde Petrol-İş Sendikası Genel Merkezinde toplandı. Gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Süleyman Akyüz yeniden genel başkanlığa seçildi. Kongre Genel Sekreter Salih Akduman tarafından yapılan açış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından Petrol-İş Sendikası’nda 29. faaliyet dönemi içerisinde öne çıkan idari ve örgütsel gelişmeler ile Türkiye ve dünyada emek hareketine etki eden olayların yer aldığı video filmin gösterimi yapıldı. Divan Başkanı Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-İş Başkanı Eyüp Alemdar, Tarım-İş Sendikası Genel Başkanı İlhami Polat, Türkiye Denizciler Sendikası Genel Başkanı İrfan Mete, Bursa Şube Delegesi Seher Kaya ve Batman Şube Delegesi Figen Turan oldu. Aliağa Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Hasan Toptan’ın da Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğine aday olarak katıldığı kongreye, Petrol-İş Sendikası üye ve delegeleri, Türkiye ve uluslararası sendikalardan misafirler, basın temsilcileri ile emek dostu kurumların temsilcileri katıldı.
Akyüz, gelişmeleri katılımcılarla paylaştı
Divanın kongre gündemini açıklamasının ardından Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz kürsüye davet edildi. Akyüz konuşmasında Petrol-İş Sendikası’nın son dört yılındaki gelişmeleri katılımcılarla paylaştı. Petrol-İş Sendikası’nın Türkiye ve uluslararası emek hareketi içerisindeki yeri ve konumunun her geçen yükseldiğini belirten Akyüz, emeğin mavi bayrağının Türkiye’nin dört bir yanında dalgalanması için mücadeleyi yükselteceklerini dile getirdi. Genel kurulda yerli ve yabancı misafirlerin konuşmalarının ardından adaylar konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Petrol-İş Sendikası’nın yeni yönetimi
Kongrenin ikinci gününde, ise seçimler yapıldı. 29. Olağan Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, genel sekreter Ahmet Baranlı, genel mali sekreter Mehmet Kaya, genel örgütlenme ve eğitim sekreteri Niyazi Recepkethüda, genel yönetim sekreteri Ali Haluk Koşar oldu. Merkez Denetim Kurulu Lokman Akkuş, Adem Çokdan ve Abdulkadir Eligür’den; Merkez Disiplin Kurulu ise Ziya Selvi, Harun Türkyılmaz ve Erdem Çağlın’dan oluştu.
(HABER MERKEZİ)

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bornova'da başlattığı mikrobölgeleme

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, Çamlık Mesire Alanı'nda

Aliağa Petkimspor, ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Semt77 Yalovaspor'u

Aliağa Taner Erol Spor Kulübü sporcuları, Bayraklı Belediyesi Spor Salonu'nda

2007 yılından bu yana Türkiye’nin özel havacılık alanındaki en köklü

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir'deki belediye hizmetlerini

Petkim Kavşağı ile Plajlar Kavşağı arasındaki yolda hız sınırı 50 km’ye düşürüldü,

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Kadın Erkek Fırsat Eşitliği

Klasik müzik alanında uluslararası başarılarıyla ve Dünya çapında

CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi

Aliağa Belediyesi’nin 2024 Mali Yılı Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı, belediye

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi, İzmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), dijital pazarlama stratejilerinde yapay zekâ kullanımını

Aliağa Belediyesi bünyesinde eğitim gören Özel Sporcular, 2025 İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 bin sosyal konut projesinin ilk

GEMİSANDER’in olağanüstü genel kurulu 27 Mayıs’ta yapılacak.

Aliağa’da Trafik Haftası kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü

Aliağa'da, Petkim Kavşağı ile Plajlar Kavşağı arasında hız sınırı 50 km olarak

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 11 Mayıs Pazar günü “Anneler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturması

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı’nda, CHP’li Meclis

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tire ilçesi Karateke

İzmir'deki balıkçı barınaklarında sahipsiz, kayıtsız ve hurda tekneler,

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta sezonu yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayarak 2.Lig’e

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması

Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla, 19 Mayıs’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda

Aliağa Beşkardeş Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Medine

Bu yazıda, boşanma sürecine ilişkin temel bilgileri adım adım ve kapsamlı şekilde

TikTok, sadece kendi başına dans edip video çekmekten ibaret değil. Bazen birine

İş dünyasının tanınmış ailelerinden Şimşekler Ailesi’nden Abdülkerim

Aliağa Belediyesi, yapılan denetimlerde Aliağa Gemi Söküm Bölgesinde

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı bu akşam yapılacak. Aliağa

2. Kuzey Ege Spor Oyunları 12-17 Mayıs'ta düzenlenecek. Etkinlikte; Aliağa,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, olası bir afet sonrasına yönelik stratejilerini

Honda, Aliağa’da motosiklet üretim tesisi kurmak üzere harekete geçti.

Aliağa Limanı'ndaki "rüşvet" iddialarına ilişkin 68 sanık hakim