İzmir'de dört fuar birden
7 Mart 2023, Salı 06:19| Tweet |
İzmir'de dört fuar kapılarını açtı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına siyah kurdele ile açılan fuarlarda kurulan dayanışma mutfağında, İzmir'de misafir edilen depremzedeler için yemek yapıldı.
4. Uluslararası Otel Restaurant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri Fuarı (HORECA Fair), Uluslararası Ev Dışı Tüketim Fuarı (HORECA EDT), Ambalajlama Paketleme Teknolojileri Fuarı (Pack Fair Türkiye) ve Gıda Ürünleri Fuarı (Food Fair Türkiye), kapılarını açtı.Fuar İzmir'deki açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin Türkiye'nin son 100 yılında yaşadığı en büyük doğal afetlerden biri olduğunu belirtti.
15-18 Şubat'ta planlanan, ancak depremler nedeniyle ertelenen fuarların depremler sonrası ilk organizasyonlar olduğunu kaydeden Özuslu, "Deprem bir kere daha gösterdi ki eğer depreme hazırlanmazsak, dirençli kentler oluşturmazsak, bugünden topyekün bir çaba içine girmezsek hepimiz büyük bir sorumluluk altında kalacağız. İzmir'in daha dirençli, daha yaşanabilir bir kent olması için kim ne yapıyorsa başımızın üstünde taşımaya devam edeceğiz." diye konuştu. Fuarda, depremde hayatını kaybedenler anısına, kırmızı yerine siyah açılış kurdelesi kesildi.
Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi, GL Platform Fuarcılık, İzmir Aşçılar Derneği, Dokuz Eylül Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, İzmir Ekonomi Kulübü Gastronomi Derneği ve İzmir Lokantacılar Odası'nın işbirliğinde kurulan dayanışma mutfağında, İzmir'de misafir edilen depremzedeler için yemek yapıldı. Yemekler, İzmir'deki depremzedelere akşam öğünü olarak ulaştırılacak. GL Platform tarafından düzenlenen fuarlar, 9 Mart'ta sona erecek. Yaklaşık 400 firmanın yer aldığı fuarlara 18 bini aşkın profesyonel ziyaretçi bekleniyor. Yurt dışından 250 profesyonel satın almacı ile ikili iş görüşmelerin gerçekleştirileceği organizasyonlarda, paneller de yapılacak.
(AA)

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da

Aliağa Robotik Kodlama Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, Roma’da düzenlenen

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’nın mahallelerinde asfalt yama

Türk rock sahnesinin deneyimli davulcusu Alpay Şalt, enerjisi ve özgün

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup ikinci tur N Grubu’nda, İtalya deplasmanında

Esra Yüksel, ilk romanı Suretler İzler Gölgeler ile aile hafızasının

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kooperatif davasının görülmesine

Enerjisa Enerji'nin iştiraki Eşarj, 15. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Aliağa'daki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen ay limanlarda 46 milyon

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilere gerçek cihaz ve atölye ortamlarının

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 13 Ocak

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin

Aliağalı yüzücüler, Trabzon’da yapılan Türkiye Finali yarışlarını

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, kuyuların yenilenmesi, Sarıkız

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Cumhurbaşkanı

Aliağa’da kurulan Demokrasi ve Kültür Derneği, ilk genel kurulda başkanlık

Modern hayatın sesleri arasında kaybolmuş insanın iç dünyasına ışık tutan

Estetik duruşa önem veriyor ve vücudunuzu daha fit görmek istiyorsanız





















