131019098
29 Mart 2024, Cuma

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİSİ TOPLANDI

7 Mayıs 2022, Cumartesi 06:28

     


Aliağa Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Aliağa Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi. Başkan Acar, meclis toplantısının başında tüm İslam Aleminin geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutladı. Belediye Meclis Salonu’nda 5 ve 7 Nisan 2022 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantı 7 maddenin meclis üyelerinin görüşüne sunulmasıyla devam etti.

Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında yer alan 2021 Mali Yılı Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Yeni Şakran Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışmaları kapsamında belediye eliyle yürütülmesi planlanan vidanjör çekim ücreti maliyetinin 95 TL+KDV olarak belirlenmesi hususu görüşülerek oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Komisyondan gelen raporların ise komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne karar verildi. Toplantının dilek ve temenniler kısmında CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hakan Turan meclis üyelerinin ve Alıağalı vatandaşların geçmiş Ramazan Bayramını kutlayıp nice bayramlara ulaşmayı temenni etti. Turan, ayrıca yaklaşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutladı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler