131019098
19 Nisan 2024, Cuma

“ADD EMEK MÜCADELESİNİN HER ZAMAN YANINDA”

7 Ağustos 2019, Çarşamba 06:36

     


Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) İzmir’deki şube başkanları ile genel merkez yöneticileri işlerinden çıkarılan Aliağa Belediyesi işçilerine destek ziyareti gerçekleştirdi. ADD Genel Yönetim Kurulu (GYK) Üyesi Sevil Nazan Keskin, “ADD emek mücadelesinin her zaman yanında olmuştur.” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) İzmir’deki şube başkanları ve genel merkez yöneticileri direnişlerini sürdüren Aliağa Belediyesi işçilerine destek ziyaretinde bulundu. ADD Aliağa Şube Başkanı Erol Ertürk, işlerinden çıkarılan Aliağa Belediyesi işçilerinin direniş çadırına gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada, işi, ekmeği ve çocuklarının geleceği için Aliağa Demokrasi Meydanı'nda direnen belediye işçilerinin ilk günden itibaren yanlarında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini söyledi.

“Başkanı geri adım atmaya çağırıyoruz”

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu (GYK) Üyesi Sevil Nazan Keskin ise, “Burada direnen arkadaşlarımızın en büyük kabahati, kendilerini değil kamu yararını gözeterek işlerini alın teriyle, hakkıyla yerine getirmiş olmak. Bu arkadaşlarımız bundan önceki dönemde belediyenin çalışanıydılar. Aynı belediye başkanı aynı işçilerle 5 yıl çalıştı. O 5 yıl boyunca işçi arkadaşlarımız işlerini ihmal etmeden, gözlerinden sakınarak baktıkları bir Aliağa için çalıştılar. Şimdi aynı belediye başkanı hangi gerekçeyle arkadaşlarımızla artık çalışmak istemediğini ifade ediyor. Aliağa halkı kendisine bu yetkiyi insanların hayatlarını darmadağın etmesi için vermedi. Alınan yetkiyi insanların aşıyla, işiyle, ailelerini parçalamak pahasına kullanması kabul edilebilir değil. ADD emek mücadelesinin her zaman yanında olmuştur. Belediye başkanını bir an evvel aldığı karardan geri adım atmaya çağırıyoruz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler