131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

KÖYLERDE YAŞAYANLARI TEBRİK ETTİ

7 Eylül 2020, Pazartesi 06:33

     


Aliağa’da ilçe protokolünün de katılımıyla koronavirüs denetimleri gerçekleştirildi. Kaymakam Ömer Karaman, köylerde yaşayan vatandaşları tebrik ederek, “Koronavirüs salgınına karşı gayet hassaslar. Maske takıyorlar, sosyal mesafeye dikkat ediyorlar. Aliağa merkezinde de aynı hassasiyeti bekliyoruz” dedi.

Ülke genelinde olduğu gibi Aliağa’da da kapsamlı koronavirüs denetimi gerçekleştirildi. Denetimlere; Kaymakam Ömer Karaman, Aliağa Belediyesi Personel Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp katıldı.

Tedbirlere uyulması için uyarılarda bulunuldu

Denetimler kapsamında İstiklal Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf, Aliağa Kasalı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği ziyaret edildi. Denetimlerde temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Kaymakam Karaman: “Köylerde yaşayan vatandaşlarımızı tebrik ediyorum”

Denetimlerde konuşan Kaymakam Ömer Karaman, salgına karşı daha hassas ve dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. Kaymakam Karaman, “Aliağa’nın köylerinde yaşayan vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Koronavirüs salgınına karşı gayet hassaslar. Maske takıyorlar, sosyal mesafeye dikkat ediyorlar. Aliağa merkezinde de aynı hassasiyeti bekliyoruz.” dedi. Denetimlerde Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından maske, bilgilendirme kitapçığı ve koronavirüs riskine karşı 14 kuralın yer aldığı afiş dağıtımı da gerçekleştirildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler