131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

MUHASEBECİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

7 Ekim 2019, Pazartesi 06:30

     


İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilciliği’ne seçilen Aysel Şimşek, ilçedeki serbest muhasebeci mali müşavirler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen seçimle İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilciliği’ne seçilen Aysel Şimşek, düzenlediği kahvaltı organizasyonuyla ilçedeki serbest muhasebeci mali müşavirler ile bir araya geldi. Cumartesi günü, Hampton By Hilton Otel’de gerçekleştirilen kahvaltıya; İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Ömer Akbaş, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilcisi Aysel Şimşek, ilçede bulunan serbest muhasebeci mali müşavirler, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ve Sosyal Güvenlik Kurumu Aliağa Şube Müdürlüğü çalışanları katıldı.

“Pozitif bir bakış açısıyla çalışmak durumundayız”

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilcisi Aysel Şimşek kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Bu kahvaltının amacı, birbirimizin işini yapan insanlar olarak birbirimizi insan olarak da daha yakından tanımak ve kaynaşmak. Sizler kurum ve kuruluşların çalışanları ile biz meslek mensupları daima güler yüzlü ve pozitif bir bakış açısıyla tam bir uyum ve mutabakat içinde çalışmak durumundayız. Bu tür bir bakış açısı her bir taraf için zamanın verimli kullanılmasını sağlayacak, problemlerin ve işlerin daha çabuk çözümlenmesine yardımcı olacaktır. Bunun yolunun da zaman zaman bu aktivitelerle bir araya gelerek ilişkilerin sıcak ve samimi olmasından geçeceğine inanıyoruz.” diye konuştu. Şimşek’in ardından söz alan İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Ömer Akbaş da paydaşların katıldığı bu tür organizasyonlara çok önem verdiklerini belirterek, bu birlikteliklerden doğacak samimiyetin sorunların çözümü için en büyük araç olduğunu vurguladı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler