131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

SÜSLÜ YENİDEN BAŞKAN

7 Aralık 2021, Salı 06:45

     


Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurul sonucunda mevcut başkan Celal Süslü yeniden başkan seçildi.

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulu, hafta sonu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel kurula; CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar, Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, DEVA Partisi İlçe Başkanı Emre Kaya, HDP İlçe Eş Başkanları Gül Ekici ve Fatih Polatlı, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Feryat Bakan, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü ve dernek üyeleri katılım gösterdi.

“Pandemiden dolayı birçok etkinliğimizi yapamadık”

Oylama öncesinde Dede Gökmen Savak tarafından dua edildi. Ardından bütün şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Daha sonra divan oluşturuldu. Daha sonra konuşmasını yapmak üzere Celal Süslü kürsüye davet edildi. Süslü konuşmasında, "Genel kurulumuz hepimize hayırlı olsun. Bu zamana kadar benimle birlikte yürüyen yönetimime teşekkür ediyorum. Bu süreçte bir sürü olumsuzluk yaşadık. Pandemiden dolayı birçok etkinliğimizi yapamadık. Gündemimiz yoğun. Umarım bundan sonra sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir döneme giriş yaparız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Süslü yeniden seçildi

Celal Süslü’nün konuşmasının ardından çalışma ve faaliyet raporu okundu. Daha sonra denetim kurulu faaliyet raporu okundu. Ardından gelir gider bütçe hesabı okundu. Sonrasında okunan raporlar oylanarak seçime geçildi. El kaldırarak yapılan oylamada Celal Süslü yeniden başkan seçildi. Derneğin yönetim kurulu; Celal Süslü, Himmet Ceyhan, Erdoğan Çoban, Sabiha Ciritoğlu, Mustafa Özbay, Cuma Maden ve Mustafa Şener’den oluştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler