131019098
28 Nisan 2024, Pazar

YENİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MECLİS GÜNDEMİNDE

8 Şubat 2022, Salı 06:51

     


Aliağa Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı bugün akşam gerçekleştirilecek. Toplantıda, Aliağa Belediyesi’nin, ilçede kurulacak Aliağa Kuzey Ege Yüksek İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis heyetinde yer alması hususu görüşülecek.

Aliağa Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, bugün saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde yapılacak toplantının gündeminde 10 madde yer alıyor. Belediye Meclis Salonu’ndaki oturum, 4 ve 7 Ocak 2022 tarihli meclis tutanaklarının okunup onaylanmasıyla başlayacak. Ardından başkanlıktan gelen önergeler ve komisyon raporlar meclis üyelerince oylanacak.

Toplantıda, ilçede kurulacak Aliağa Kuzey Ege Yüksek İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterecek Aliağa Metal Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ne üye olması, kurulacak organize sanayi bölgesinin müteşebbis heyetinde yer alması, bu konularla ilgili kurumlarda her türlü iş ve işlemleri yerine getirmesi, belediye adına gerekli taahhütleri verebilmesi konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu görüşülecek. 2022 mali yılında yapılacak hizmetlerde kullanılmak üzere; ihtiyaç duyulan 300 Milyon TL ek bütçe için mülkiyeti belediyeye ait bazı taşınmazların satılması talebi de gündemde.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler