MECLİS BUGÜN TOPLANIYOR
8 Mart 2022, Salı 06:38Tweet |
Aliağa Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek.
Aliağa Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı bu akşam yapılacak. Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yönetiminde gerçekleştirilecek toplantı Belediye Meclis Salonu’nda, saat 18.00’de başlayacak. Görüşülecek maddeler arasında Çaltılıdere Mahallesi, Çanakkale Caddesi, No:2/13 (116 ada, 7 Parsel) de bulunan taşınmazın içkili yer bölgesine ilave edilmesi talebi yer alıyor. Ayrıca mülkiyeti Aliağa Belediyesi’ne ait, Yukarı Şakran tapulama sahası, 7511 Ada, 2 parsel sayılı (eski 402 parsel) taşınmaz ve üzerinde bulunan yapıların, yine mülkiyeti belediyeye ait, Yukarı Şakran tapulama sahası, 7527 ada, 5 parsel (eski 825), 7527 ada 6 parsel (eski 823 parsel) ve 7527 ada 7 parsel (eski 824 parsel) sayılı taşınmazların, ayrıca Hacı Ömerli Mahallesi, Hacı Ömerli Atatürk Caddesi, No:1 Aliağa adresinde bulunan kahvehanenin 10 yıl süre ile kiralanması hususlarının görüşülmesi gündem maddeleri arasında yer alıyor.
Gündem maddeleri arasında yer alan bir diğer madde ise; İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı, Etüd ve Plan Şube Müdürlüğü'nün 08.02.2022 tarihli ve 341691 sayılı yazısı ile talep edilen; Sahil Bölümü, Yeni Kalabak, Aşağışakran ve Bahçedere Mahallelerinde oluşan atık suların bertarafı için 23 M II D 1/1000 ölçekli Yeni Şakran uygulama imar planı revizyonu paftasında Yukarı Şakran tapulamasında bulunan, 63 ada 12, 13 ve 14 numaralı parsellerin ön kısmında bulunan otopark alanının 250 m2'lik kısmının Belediye Hizmet Alanı (Atık su Terfi İstasyonu) olarak planlanmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin onaylanması talebinin görüşülmesi.
Ardından, belediye bünyesinde boş bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıf 6. dereceli eğitmen kadrosunda Tam Zamanlı Hizmet Sözleşmesi ile çalıştırılması düşünülen personele ilişkin Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü'nün genelgesindeki unvan bazında ücret tavanı aşılmamak kaydıyla net ücret belirlenmesi ve daha sonra yıl içinde gelecek zamların yansıtılması hususu görüşülecek. Ayrıca mevzuat hükümleri gereğince hazırlanan Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği ve genel gerekçesinin onaylanması hususu görüşülecek.
(ESİN ÇETİN)

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında

TOBB ALOSBİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde uygulanan proje kapsamında belirlenen

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da Uzunhasanlar ve Karakuzu mahallelerine

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın başkanı olduğu

ALTO ve ALOSBİ iş birliğiyle düzenlenecek konferansta, vergi denetim süreçlerine

Devrimci Emekliler Sendikası (Dev Emekli-Sen) Aliağa Şubesi, 1. Olağan Genel Kurulu’nu

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan 8.hafta karşılaşmasında Aliağaspor FK,

İstanbul SEO Ajansı, dijital dünyada işletmelerin başarısını önceleyen bir

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, TCDD ile ortak işletilen

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak, Huracan

İzmir’de yaşayan SMA TİP 2 hastası Zümra bebek için seferberlik

İzmir Valisi Süleyman Elban, yılbaşından bu yana düzenlenen 228 operasyonda

İzmir Gemi Söküm Koordinasyon Grubu, Aliağa’daki gemi söküm

LOGISTECH Fuarı’nda gerçekleştirilen oturumda, Aliağa Limanları’nın

Aliağa Ticaret Odası, Pilz Türkiye ve Bilge Akademi iş birliğiyle düzenlenecek

2026 Mali Yılı Performans Programı ve 2026 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Aliağa

Savunma Sanayii Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen

Menemen’de görevli infaz koruma memuru Gökhan Haskan’ın DMD

Spor ayakkabılar, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrenin ardından göreve

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 7. haftasında Aliağaspor FK, deplasmanda karşılaştığı Muş

Aliağalı taekwondocular, Arnavutluk'un Başkenti Tiran'da düzenlenen turnuvadan

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı

Hayat bazen insanın önüne kapılar kapatır, ama o kapıların ardında bambaşka

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Aliağa’ya gelerek

Aliağa’da, Demokrasi ve Kültür Derneği kuruldu. Dernek başkanı Sabahattin

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’deki

Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Tesisleri'nde meydana gelen iş kazasında,

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, İzmir'deki

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski tip sürücü belgelerinin