131019098
16 Nisan 2024, Salı

YUNUS TÜRKMEN: “MAHALLE SAKİNLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

8 Haziran 2021, Salı 06:51

     


Aliağa Karaköy Muhtarı Şerif Çepiç’in vefatının ardından boş kalan muhtarlık koltuğu için tekrar sandık başına gidildi. Seçimde Yunus Türkmen resmi olmayan sonuçlara göre muhtar seçildi. Türkmen yaptığı açıklamada, “Bana oy vermiş olsun ya da olmasın mahalle sakinlerime teşekkür ediyor.” dedi.

Hafta sonu gerçekleştirilen Aliağa Karaköy Muhtarlığı seçimlerinde Yunus Türkmen ve Reşat Kara aday oldu. 159 seçmen sayılı Karaköy Muhtarlığı seçiminde 158 kişi oy kullandı. 150 oyun geçerli sayıldığı seçimde 8 adet geçersiz oy tespit edildi. Resmi olmayan seçim sonuçlara göre adaylardan Yunus Türkmen 79 oy alarak muhtar seçilirken diğer aday Reşat Kara 71 oy aldı.

“Şerif Amcaya Allah’tan rahmet diliyorum”

Seçimin ardından açıklama yapan Yunus Türkmen, “Muhtarımız Şerif Çepiç’in ani vefatı nedeniyle boşalan Karaköy Mahallesi Muhtarlık ara seçimi yapıldı. Kıran kırana geçen seçimi 8 oy fakla ben kazandım. Bana oy vermiş olsun ya da olmasın mahalle sakinlerime teşekkür ediyor yapılan seçimin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle de merhum Şerif amcaya Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler