131019098
26 Nisan 2024, Cuma

SAYAN’DAN BAŞKAN ACAR’IN MEMUR SÜRGÜNÜNE ZEMİN

9 Ağustos 2019, Cuma 07:03

     


Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, twitter’de bir paylaşımda bulunarak Ağrı Belediyesi’nde çalışacak memur kadrosuna personel çağrısı yaptı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından belediyede görevli 25 memurun geçici görevle Ağrı’ya gönderileceği iddiaları üzerine bu paylaşımın yapılması dikkat çekti.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan şahsi twitter hesabında bir paylaşımda bulundu. Sayan paylaşımında, “Memur kadrosunda olup da başka illerin belediyesinde çalışan tecrübeli mühendis, mimar ve şehir planlamacısı arkadaşları Ağrı Belediyemizde çalışmaya davet ediyorum. Duyarlı belediye başkanı arkadaşlara ve ilgili şahıslara saygı ile duyurulur.” ifadelerini kullandı. Son günlerde, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından belediyede görevli 25 memurun geçici görevle Ağrı’ya gönderileceği iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddialar üzerine Savcı Sayan’ın böyle bir paylaşımda bulunması dikkat çekti.

Aliağa Belediyesi'nde yerel seçimlerin ardından işten çıkarılan 187 işçinin yanı sıra, memur kadrosundaki bazı isimler geçtiğimiz günlerde Çankırı’nın Bayramören ve Yapraklı ilçelerine sürgün edilmişti. Son günlerde yine Başkan Acar tarafından 25 memurun geçici görev adı altında Ağrı’ya sürgüne gönderileceği, memurların bu durumu yaklaşık 10 gündür bildiği iddia ediliyordu. Edinilen bilgiye göre Ağrı’ya gönderilecek olan 25 memura bu durum henüz tebliğ edilmedi. Ancak, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın bu paylaşımı, Sayan’ın Serkan Acar ile anlaşarak bu işin altyapısını hazırladığı yönünde yorumlandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler