131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

EMNİYETTEN ‘EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE’ ETKİNLİĞİ

9 Aralık 2021, Perşembe 06:34

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından "En İyi Narkotik Polisi; Anne" projesi kapsamında bir etkinlik düzenledi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından, "En İyi Narkotik Polisi; Anne" projesi kapsamında Helvacı İlkokulu ile Helvacı Ortaokulu’nda bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Can Gökgöz, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz katılım gösterdi. Etkinlik kapsamında 200 anneye uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak eğitim verildi. Ayrıca "uyuma" projesi tanıtılarak "iki ekmek" isimli kısa film izletildi. Öte yandan protokol tarafından görme engelli Türkçe Öğretmeni Cafer Tatlı'nın sınıfı ziyaret edilip derse katılım sağlandı. Protokol üyeleri öğrencilerle sohbet etti.

Ziyaret sonunda, veliler ile genel konular üzerine sohbet edilip şikayet ve talepleri dinlendi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kaymakam Ömer Karaman, “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesinin amacının annelerin hassasiyetini ve duyarlılığını arttırmak olduğunu söyledi. Kaymakam Karaman, sadece kolluk kuvvetlerinin narkotikle mücadele edemeyeceğini söyleyerek çocukları en yakından tanıyan annelerin evlatlarının takibini, kimlerle, nerede zaman geçirdiğini ve çocuklardaki psikolojik ve fiziksel değişimini yakın takip etmeleri gerektiğinin önemini vurguladı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler