131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

ŞEHİT FETHİ SEKİN İÇİN LOKMA HAYRI

10 Ocak 2022, Pazartesi 06:22

     


Aliağa Motosikletliler ve Bisiklet Spor Kulübü Derneği, İzmir Adliyesi önünde terör saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Fethi Sekin için lokma hayrı düzenledi.

Aliağa Motosikletliler ve Bisiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Murat Koşar ve dernek üyeleri Demokrasi Meydanı’nda, İzmir Adliyesi önünde terör saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Fethi Sekin için lokma hayrı düzenledi. Düzenlenen lokma hayrına Aliağa Belediyesi Personel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkurt, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Motosikletli Polis Timleri, dernek üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

“Kahraman şehidimiz için hayır yapmak istedik”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Murat Koşar, “Aliağa Motosikletliler ve Bisiklet Spor Kulübü Derneği olarak 2016 yılında kurulduk. Bisikletçi ve motorcu arkadaşlarımızla beraber bir sürü sosyal projeye imza attık. 5 Ocak’ta terör saldırısı sebebiyle rahmetli olan şehidimiz Fethi Sekin için İzmir’deki korteje katıldık. Bunun arkasından Aliağa’da kahraman şehidimiz için lokma hayrı yapmak istedik. Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum. Emeği geçen tüm dernek üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler