131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ELEKTRİKLER 30 NİSAN’A KADAR KESİLMEYECEK

10 Nisan 2020, Cuma 06:37

     


Aydem ve Gediz Elektrik, Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyetleri önlemek amacıyla 30 Nisan tarihine kadar borçlarına istinaden evlerin elektriğini kesmeme kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar’ın koronavirüs salgını dolayısıyla kurumlara yaptığı çağrının üzerine Gediz Perakende A.Ş.’den bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ”Dünya olarak Covid-19 salgını nedeniyle zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde, müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için, Gediz Perakende Satış AŞ olarak inisiyatif alarak mesken aboneliklerimizin 30 Nisan 2020 tarihine kadar elektrik borçlarından kaynaklı enerjileri kesilmeyecektir. Evde Kal kampanyasına evlerin enerjisini kesmeyerek katkı yapmaktayız.” ifadeleri kullanıldı.

Aydem ve Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ’ nin açıklamasında ayrıca abonelerin borçlarını ödeyebilmesini kolaylaştırmak amacıyla taksitlendirme yapıldığı belirtildi. Elektrik borcu bulunan aboneler, online işlemlerden taksitlendirme uygulamasından yararlanabilecekler. Borçlar, kredi kartına 9 aya kadar varan sürelerde taksitlendirilebilecek.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler