27 Temmuz 2024, Cumartesi

Faaliyet raporu kabul edildi

10 Nisan 2023, Pazartesi 06:27

     


Aliağa Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda 2022 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

İlk birleşimi 4 Nisan Salı günü yapılan Aliağa Belediye Meclisi Nisan ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Sedat Sarı yönetiminde yapıldı. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan ikinci birleşimde Aliağa Belediyesi 2022 Yılı Faaliyet Raporu meclis üyelerinin görüşüne sunuldu. 2022 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Özşahin, “Kalan 1 yılda daha iyi bir Aliağa görmek istiyoruz”

2022 Yılı Faaliyet Raporu’nun oylamaya sunulması öncesinde söz alan CHP Grup Sözcüsü Hakan Turan, grup olarak 2022 Yılı Faaliyet Raporu’na ret oyu vereceklerini belirtti. Turan’ın ardından söz alan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Özşahin, “İlk oturumda Aliağa Belediyesi yönetimindeki aksaklıklar ile ilgili görüşlerimizi belirtmiştik. Raporu detaylı olarak inceledim. Özellikle fen işleri ekibimizin battı çıktı çalışmasında gece gündüz çalışmalarını gördük, teşekkür ederiz. Kültür sanat faaliyetlerinde Aliağa’nın belirli esnaf kesimini zengin etmek dışında bazı faaliyetler olduğunu gördük. Gerek spor, gerek zekâ oyunlarıyla ilgili konularda gençlerimizin aldığı gurur verici başarılar var. Buradaki öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Bir yılı daha tamamladık. Kalan 1 yılda daha iyi bir Aliağa görmek istiyoruz.” dedi.

Aliağa Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci birleşimi bir sonraki toplantının 2 Mayıs 2023 Salı günü, saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle sona erdi.

(SAMİYE ÖZTÜRK) 







 
Son Eklenen Haberler