131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

BALIKÇIOĞLU, İADE-İ ZİYARETLERE BAŞLADI

10 Eylül 2020, Perşembe 06:54

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Balıkçıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Balıkçıoğlu, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından iade-i ziyaretlere başladı. Balıkçıoğlu, bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın yanı sıra CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri Hakan Turan ve Oğuzhan Özşahin ile partinin ilçe yönetimi hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’na göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, Aliağa'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Balıkçıoğlu, emniyet teşkilatı olarak ilçedeki vatandaşların huzurunu, can güvenliğini sağlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan da İlçe Emniyet Müdürü Balıkçıoğlu’na başarılar dileyerek, ilçenin huzur ve güvenliği için büyük gayret gösteren emniyet teşkilatını kutladı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler