131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

İŞ İNSANLARINDAN EMNİYETİN ARAÇ KAMPANYASINA DESTEK

11 Şubat 2022, Cuma 06:44

     


Aliağa’daki iş insanları, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu kampanya çerçevesinde Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteğinde bulunacak.

Geçtiğimiz günlerde, Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde, Polis-Halk Kaynaşma ve Dayanışma Yemeği düzenlendi. Yemeğe İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu katıldı.

Yemekte ilçenin önde gelen, rafineri, akaryakıt kuruluşlarının temsilcileri, gemi geri dönüşüm sanayicileri, demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, denizcilik firmalarının temsilcileri, liman işletmelerinin temsilcileri ve farklı iş kollarından çok sayıda iş insanı hazır bulundu. Programda ilk önce İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra Vali Yavuz Selim Köşger, katılımcıların istek ve şikayetlerini dinledi.

Ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nün ihtiyaç duyduğu araç sayısını tamamlamak üzere il genelinde başlatılan araç bağış kampanyası ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sonrası yemeğe katılan iş insanları emniyet teşkilatının her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek kampanyaya destekte bulunacaklarının sözünü verdi. Gösterilen ilgiden memnun kalan il ve ilçe protokolü, kampanyaya destek vereceklerini belirten iş insanlarına teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler